dijous, 11 de desembre del 2008

MCCAN vs. Michael Jackson



Proposo un debat obert en què es valori per un costat la feina ben feta pel nostre artista favorit: Michael Jackson, el rei del pop.

Per altra banda s'ha de saber valorar la tasca dels pares de la madeleine McCan. Però això ho faré més tard amb un altre petit reportatge. A continuació teniu un resum dels punts més importants d'aquest artista que presenta un curriculum de més de 13 càrrecs!! Impressionant, Michael TESTIMEM!!!!!!!!!!!!

Els problemes aparegueren quan es van fer públiques les festes de pijames que Jackson organitzava, sobretot quan ell mateix va admetre que algunes vegades dormia al mateix llit que els nens. Això el va portar a ser acusat dues vegades d'abús sexual a un menor, el 1993 i el 2003.

El 1993, Jordan Chandler, fill d'Evan Chandler, un dentista de Beverly Hills, va acusar Jackson d'abusos sexuals. L'assumpte es va solucionar el 1994 quan Michael va accedir a pagar al noi 20 milions de dòlars a canvi de retirar la denúncia.

El 2003, Michael va ser acusat del mateix delicte per un menor de 14 anys. Aquesta vegada, Michael va haver d'anar a judici, però finalment, el 2005, va ser declarat innocent dels 13 càrrecs que se l'imputaven. Algunes setmanes després de finalitzar el judici, la mare del menor va ser acusada formalment d'estafa a l'assegurança a l'estat de Califòrnia.



Alcaldessa Puta!!!

4 comentaris:

Kryten ha dit...

També va abusar de mi. Per només 1 milió d' eurus ja el perdono.

Sant Judes ha dit...

balowski no ens enganyis ke el vas perdonar per menys de 3.000 peles! jajaja i a més encara te les deu!!!!

Anònim ha dit...

joder!! si me'n arribo a assabentar que es paguen aquestes morterades per dir que aquest home m'ha violat, ho escampo als quatre vents si cal!!!

PD: si t'ha violat un fuet, es pot denunciar?? es que encara estic traumatitzat i segur que em produirà seqüeles irreversibles!!

Kryten ha dit...

ajjjaajja denuncia casa tarradelles jajaajajaj