divendres, 12 de desembre del 2008

DISSABTE SOPAR SECTARI (DEFINITIU)


Veient els percals q suposa canviar dates

ho deixem tal com estava pel dissabte i sentint-ho molt qui no pugui venir q no vingui q ja fa dies q està parlat

Quedem al 33 el DISSABTE 13 a les 21:00 per començar a fer boca i fer lloc. i si Déu no ho impedeix veurem el Barça-Madrid i menjarem alhora (perquè les dones no diguin q no sabem fer dos coses al mateix temps!)


Pd: estaria bé que la gent anés vestida correctament (samarretes de l'hermandad i tal..)


HE HE HERMANDAD!

11 comentaris:

bertinha ha dit...

es a dir: demà

Pessigollaire nº 44 ha dit...

Ara t'ecolto Bertinha!! Serem bons socis!!
Bé tius que vagi molt bé! Ja us trucaré des de el Camp Nou!!!

Jajajaja!!!

Kryten ha dit...

Buf, ke negre que ho veig... no hi ha cap espectacle cultural, exposició o merda avorrida per l'estil per a poder sobornar la parenta i així poder venir?

i... en cas de que em donin la condicional, on és el 33?, que jo fa anys que volto pel quadrant alfa amb la nau interestel·lar de la federació de planetes voyager.

Kryten ha dit...

NO, NO, NOOOOOOOOOO! SACRILEGI !!!!!

ERA EL QUADRANT DELTA !!!!!

OHHHH! EM VULL SUICIDAAAAAAR!!!

:P

Sant Judes ha dit...

el 33 es el bar de davant el nou municipal!!


mira si en tens d'excuses barates!!! (baratissimes! jajaja)


Infantils

BESCANÓ

17.15. Biblioteca infantil. El racó dels contes, amb Un Nadal ple d’aventures, amb Joan de Boer.

FIGUERES

18.00. Biblioteca Fages de Climent. Nascuts per llegir, amb Hi havia una vegada... un Tió amb mooolta gana!!, a càrrec de Bel Bellvehí.

GIRONA

17.30. Biblioteca escolar Montfollet (CEIP Montfalgars). L’hora del conte, amb Cistell de contes, a càrrec de Xavier Fàbrega.

LA CELLERA DE TER

18.30. Biblioteca. Contes de Nadal a càrrec de Jep Gasulla.

L'ESCALA

17.30. Biblioteca municipal Víctor Català. Contes de la Xin-nah-nha, contes amb ombres xineses, a càrrec de la companyia Xin-nah-nha.

PALAFRUGELL

18.00. Biblioteca pública. L’hora del conte, amb Carta als reis, a càrrec de País de Xauxa.

PLATJA D'ARO

18.00. Biblioteca Mercè Rodoreda. Biblionadal, amb un conte de Nadal en anglès, a carrec de Sam Jayne Poole. Adreçat a nens i nenes a partir de 4 anys.

SALT

17.00 a 21.00. Centre comercial Espai Gironès. Tallers i activitats infantils sobre l’ecosistema de les Selves i el Tigre.

18.00 a 21.00. Centre comercial Espai Gironès. Tallers de Nadal: adornaments amb paper platejat, espelmes decoratives, figures retallables, targetes dolces i de cotó, adornaments amb nous i campanes i boles amb tovallons.

SANT ANTONI DE CALONGE

18.00. Biblioteca municipal de Sant Antoni. L’hora del conte, amb Va de Nadal, a càrrec de la Cia. Va de Contes.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

18.30. Biblioteca pública Octavi Viader i Margarit. L’hora del conte, amb contes de Nadal a càrrec d’Assumpta Mercader, de l’Espina de la Sardina.

Teatre

BANYOLES

19.30. IES Pere Alsius. Representació de l’obra Júlia, a càrrec de la Cia. Kilalia. Sessió de teatre-fòrum sobre la violència de gènere.

BLANES

21.00. Casal cívic Can Borell. Representació del musical Cabaret. Dins els actes programats per a la Marató de TV3.

Conferències

BANYOLES

21.00. Sala d’actes del Centre Excursionista. Fotografia en 3D, a càrrec de Carles Gil.

CADAQUÉS

19.00. Societat L’Amistat. La fauna de Cap de Creus.

FIGUERES

20.00. La Cate. Tierra, a càrrec d’Anna Rosa Martínez, vicepresidenta de Greenpeace Espanya, i l’Associació Diòptria.. Dins el III Cicle de cinema i ciència del Museu de la Tècnica de l’Empordà.

GARRIGUELLA

19.30. Sala d’actes de la Rectoria. Xerrada-col·loqui a càrrec del meteoròleg de TV3 Eloi Cordomí.

GIRONA

11.00. Facultat de Lletres de la UdG. La lucha contra la peste en la Europa medieval: discurso médico y prácticas comunitarias, a càrrec de Jon Arrizabalaga, de l’Institució Milà i Fontanals, CSIC. Dins el 5è Seminari d’història medieval.

18.00. Biblioteca Ernest Lluch. Xerrada musical a càrrec del músic ceretà Ives Gras.

19.00. Hipercor - Girocentre. Postres saludables. Danone et cuida per Nadal, a càrrec de Camila Rolón i Marina Martí.

LA BISBAL D'EMPORDÀ

20.30. El Mundial. Sessió del cicle Els escriptors ens parlen de... Avui amb Martí Gironell, La novel·la històrica. Presentació del llibre La venjança del bandoler.

22.00. Mundial. Xerrada de viatges, amb Namibia, a càrrec de Manel Magrinyà.

LLORET DE MAR

A la sala d’actes del Casinet, Caterina Albert, sota la careta de Víctor Català, conferència a càrrec de Francesca Bartrina, doctora en Teoria de la Literatura i professora de Traducció de la Universitat de Vic. Tot seguit, col·loqui.

OLOT

19.00. Casal Marià. Què podrem curar amb els cordons umbilicals?, a càrrec de Josep Clotet Erra, doctor en Bioquímica i professor titular de la Universitat Internacional de Catalunya. Dins el cicle Els grans interrogants de la ciència.

TORROELLA DE MONTGRÍ

20.00. Museu de la Mediterrània. Observatori de la Mediterrània.

Gastronomia

CALONGE-SANT ANTONI-PALAMÓS

Menú de l’Escamarlà. Restaurants: a Calonge-Sant Antoni, Costa Brava, Guillermo, L’Empordà-Can Ramon, Refugi de Pescadors i Simon, i a Palamós, Bell Port, Ca l’Amadeu, Hotel Àncora, La Catifa, La Salinera, La Terrassa dels Pescadors, Maria de Cadaqués, Mas dels Arcs i Vaixell rest. Pasajes Costa Brava. Fins al 21 de desembre.

LA SELVA

Jornades gastronòmiques del salsafí. Restaurants participants: Hostal Nou, a Arbúcies; Duc de l’Obac, a Bonmatí; Celler d’en Jordi, Hotel Ripoll i Verdolet, a Sant Hilari Sacalm; El Trull i Mas Romeu, a Lloret de Mar; La Crosa, a Sant Dalmai; Can Pou, a Vidreres; Fonda Santa Anna, a Breda; Grions, a Sant Feliu de Buixalleu; Can Valls, a Sant Martí Sapresa; Masia Gallart i Mas Solà, a Santa Coloma de Farners; Balneari Vichy Catalan, a Caldes de Malavella. Fins al 14 de desembre.

PALAFRUGELL

Jornades gastronòmiques del niu, el plat dels tapers. Restaurants participants: La Xicra, Xadò i Les Palmeres-Can Quim, de Palafrugell, i La Sala Gran, de Llofriu. Fins al 14 de desembre.

Tertúlies

CELRÀ

10.00. Centre cívic La Fàbrica. L’escriptor Manuel Baixauli participarà en una tertúlia literària per parlar de la seva novel·la L’home manuscrit.

PALAMÓS

19.00. Taverna Ca la Pepa Caneja. Conversa de taverna, La pesca a les illes Formigues.

Inauguracions

GIRONA

20.00. Sala d’exposicions La Punxa. Inauguració de l’exposició Una altra manera de fer pessebres, de Lluís Carbonell.

VILAFANT

20.30. Ajuntament. Inauguració de l’exposició L’exili i jo, un de tants, fotografies i pintures de Fermí Quintana.

Presentacions

FIGUERES

20.15. Espai cultural Can Met. Presentació del Calendari 2009 del GEES, a càrrec de la Funcional Teatre, i xerrada sobre La comunicació i la llibertat, a càrrec de Jaume Guillamet, professor de la Universitat Pompeu Fabra.

GIRONA

19.00. Aula Magna de la Casa de Cultura. Presentació del llibre Memòries d’un segle d’or, de Joan Triadú, a càrrec de Joan Manuel Tresserrras, conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació; Xavier Mallafré, director general del Grup62; David Pagès, activitats cultural i escriptor, i de l’autor, Joan Triadú.

19.30. Fontana d’Or. Presentació del llibre La infermera tunisiana, de Carles McCragh i Prujà.

20.00. Llibreria de viatges Ulyssus. Presentació del llibre La ruta de la sal de la vida. De Sant Feliu de Guíxols a Núria, de Jordi Casas. Es comptarà amb la presència de Dolors Batallé, directora del Patronat de Turisme Girona-Costa Brava; Emili Mató, gerent del Consorci de Vies Verdes de Girona; Xavier Corominas, director general de la Fundació ECA Bureau Veritas, i Jordi Casas, periodista i autor de la guia.

20.00. Llibreria 22. Presentació del llibre Jesús en l’islam. La tradició sufí, de Faouzi Skali. Intervindran Miquel Sitjà, delegat de Cultura de la Generalitat; Àngel Colom, especialista en immigració, i Ramon Gutió i Pons, editor.

LA CELLERA DE TER

21.30. Centre parroquial. Presentació de l’Agenda Llatinoamericana. Tot seguit, actuació de Jordi Tonietti.

L'ESCALA

20.00. Sala de plens municipal. Presentació de l’Agenda Llatinoamericana.

RIPOLL

20.00. Sala Eudald Pradell de l’Ajuntament. Presentació del llibre Llegendes del Ripollès, de Josep Ribot i Calpe, a càrrec de Josep M. Pujol, professor de la Universitat Rovira i Virgili.

SANTA CRISTINA D'ARO

19.00. Local de joves. Presentació de l’Agenda Llatinoamericana.

Donació de sang

BLANES

10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.30. Hospital Sant Jaume.

Diversos

BANYOLES

23.00 a 1.00. Telestany. Jocs en xarxa, Counter Strike.

BESCANÓ

17.00. Casal d’avis. Bingo.

BLANES

35a Lliga Catalana de Canaricultura Blanes 2008, al passeig Pau Casals, 43.

FIGUERES

20.15. Seu provisional del Casino Menestral. Acte en record de Montserrat Vayreda. Llum de vespres, introducció a càrrec de l’escriptor Josep Valls. Projecció i comentari d’imatges del llibre L’Alt Empordà, passat i present dels seus pobles, de Montserrat Vayreda i Lluís Roura. Lectura de poemes: Atenea i Lluís Roura.

GIRONA

19.30. Centre cívic Santa Eugènia. Trobada setmanal del col·lectiu d’art El Cafè de la Charlotte, col·lectiu d’artistes i persones interessades en l’art.

19.30. Pia Almoina - Col·legi d’Arquitectes. Premis d’arquitectura de les comarques de Girona 2007. Acte de lliurament de premis i inauguració de l’exposició.

LA BISBAL D'EMPORDÀ

19.00. Llibreria L’Espiral. Martí Gironell signarà llibres.

LA JONQUERA

10.00 a 18.00. Museu Memorial de l’Exili - MUME. Presentació del documental 48-Nakba, de Domènec i Sàgar Malé (Mapasonor).

PALS

17.30. Ca la Pruna. Encesa de llums de Nadal i xocolatada.

19.30. Ca la Pruna. Estrena del reportatge El Port de Pals, gravat el dia 1 d’agost durant el primer homenatge a Cristòfor Colom i a la marina catalana de tots els temps a la vila de Pals.

PUIGCERDÀ

Recollida de joguines a l’Ajuntament. Fins al 15 de desembre.

RIPOLL

22.00. Teatre Comtal. Gala Suma’t a la Marató.

SANT HILARI SACALM

20.00. Sala Noble. Lliurament de premis del 1r concurs de poesia curta.

Quines

OLOT

19.00. Quina a l’Espai Jove Núria, per a nois i noies de 12 a 16 anys.

RIPOLL

16.00. Club Casal dels Avis. Quinto de Nadal per als socis.

Visites guiades

PALAFRUGELL

18.00. Fundació Josep Pla. Visita guiada a l’exposició permanent Josep Pla (1879-1981) i temporal Josep Pla, L’Hermós i companyia.

Cap de setmana

BESCANÓ

IX Pujada del pessebre a Sant Grau, per diumenge. Se sortirà a les 8.30 del parc de l’Ajuntament i les inscripcions es podran fer mitja hora abans.

EL PORT DE LA SELVA

Excursió De cala Montjoi a cap Norfeu a peu, per diumenge. Més informació, al Parc Natural de Cap de Creus, telèfon 972 19 31 91.

GIRONA

Marató per la Marató de TV3, per diumenge, a partir de les 9.30. Dos atletes del Club Atletisme Girona correran una marató donant voltes a un circuit urbà. Es podran fer donatius i acompanyar els atletes durant una part del recorregut, corrent o caminant. Més informació, al Servei Municipal d’Esports, telèfon 972 22 61 36.

Sortida matinal Descoberta del romànic a Girona, per diumenge. Se sortirà del Punt de Benvinguda de La Copa, a les 10.00. Més informació i inscripcions, al Museu d’Art, telèfon 972 22 47 66.

Trobada de classics contemporanis a Fontajau, per dissabte. Trobada, a les 9.00, al pàrquing del pavelló, i inici del passeig, a les 9.30.

LA BISBAL D'EMPORDÀ

Caminada popular a favor de la Marató de TV3, de 15 km. Se sortirà a les 9.00, de la Font de l’Arbre, i les inscripcions es podran fer a les 8.30.

LLORET DE MAR

Darrera la petja de Caterina Albert, excursió a l’Escala i voltants, per diumenge. Se sortirà a les 9.30 del Camí de l’Àngel, davant l’escola Pompeu Fabra. Més informació i inscripcions, al telèfon 972 36 59 99.

Trobada de vehicles clàssics, per diumenge. Trobada, de 10 a 12 del matí, a la plaça Pere Torrent. Es farà cada segon diumenge de mes. Més informació, al telèfon 636 28 04 84.

ROSES

Excursió de l’Associació Excursionista Cabirons, per diumenge. Itinerari Olivar de les 100 escales de Jòncols. Se sortirà a les 8.30, de l’estació de la Sarfa. Més informació, al telèfon 609 52 59 18.

Exposicions

AIGUAVIVA

Somriures, de Tavi Algueró. Centre polivalent La Torrentera. Fins al 4 de gener.

AMER

Retrospectiva Caricatures d’una vida, de l’artista Xavier Cugat. Pedreguet Art. Fins al 16 de desembre.

AVINYONET DE PUIGVENTÓS

Col·lectiva del taller de pintura. Sala de lectura de la biblioteca. Fins al 14 de desembre.

BANYOLES

Animals de pèl. Museu Darder - Espai d’interpretació de l’Estany. Fins al 20 de desembre.

Crisi: com entendre-la i superar-la. Biblioteca municipal. Fins al 6 de gener.

Masdevall no sap pintar, de Josep Masdevall. Sala municipal d’exposicions El Tint. Fins al 6 de gener.

BLANES

Imatges de Cabaret, fotografies de Joan C. Baena, Ramon Jaén i Joan Membrives. Casal cívic Can Borell. Fins al 15 de desembre.

Olis de Maria Lluïsa Faura. Biblioteca comarcal. Fins al 22 de desembre.

Pintures de Josep M. Solà. Galeria d’art L’Arcada. Fins al 5 de gener.

Pintures d’Irene Ruiz. Casal cívic Can Borell. Fins al 23 de gener.

BREDA

Exposició permanent de Josep Aragay al Museu municipal Josep Aragay. Obert dissabtes i diumenges.

Exposició permanent de la història de la terrissa. Centre cultural Els Forns. Obert dissabtes i diumenges.

Icones, de Pere Sais. Centre cultural Els Forns. Obert dissabtes i diumenges, fins al 6 de gener.

Pessebres de Breda, recull fotogràfic de Dolors Hernàndez. Sala Gran del centre cultural Els Forns. Obert dissabtes i diumenges, fins al 6 de gener.

CAMPDEVÀNOL

Bonart - Miracle. Pinacoteca de la Fundació Caixa de Girona. Fins a l’1 de febrer.

Pessebres a càrrec de l’Associació de Dones de Campdevànol. Sala Molí. Fins al 6 de gener.

Pessebres i diorames d’Eliseu Soler. Biblioteca municipal. Fins al 6 de gener.

CASTELLÓ D'EMPÚRIES

Terra d’aigua, vent i cereals. Els molins fariners de l’Alt Empordà. Ecomuseu Farinera. Fins al 31 de maig del 2009.

FIGUERES

Col·lecció de pintures Art Català, del pintor Castellnou. Cafè París. Fins al 8 de gener.

Col·lectiva de pintura de Diana Taubin, Nicoleta Gurau Faure i Pepa Gutiérrez Naranjo. Sala d’exposicions del Consell Comarcal de l’Alt Empordà. Fins al 15 de desembre.

Globalització: un altre món és possible. Centre cívic Marca de l’Ham. Fins al 18 de desembre.

Ignazio Gardella, un mestre italià. Seu del Col·legi d’Arquitectes. Fins al 9 de gener.

Regala Art, II Mercat de Nadal. Galeria d’art Dolors Ventós. Fins al 10 de gener.

Robots & Robots. Estranyes i fascinants criatures. Sala Oberta del Museu del Joguet de Catalunya. Fins a l’1 de febrer.

Variacions de tardor, pintures de Txus Batlle. Cafè dels Tints. Fins al 8 de gener.

GIRONA

Chaplin en imatges. Museu d’Història de la Ciutat. Fins a l’1 de març.

Ciència recreativa. De Josep Estalella al segle XXI. Fontana d’or. Fins al dia 14 de desembre.

El museu convidat: Biblioteca Museu Víctor Balaguer de Vilanova i la Geltrú. Museu d’Art de Girona. Fins al 22 de febrer.

Enraonaments 9. Ponsatí, un muntatge audiovisual centrat en l’artista de les escultures inflables. Museu d’Art. Fins al 31 de març.

Josep Irla i Bosch. President de la Generalitat de Catalunya a l’exili. Sala d’exposicions Domènec Fita. Fins al 7 de gener.

La màgia en el temps. Col·lecció Xevi - La Casa Màgica, exposició d’aparells de màgia, cartells, llibres, baralles de cartes... de diferents èpoques. Autòmats del mestre constructor Lluís Ribas. Siluetes de diferents mags, pintades pel dibuixant i ninotaire Joan Nieto Gargot. Fundació Valvi. Fins al 6 de gener.

L’autisme del jo, de Pep Aymerich. Casa de Cultura. Fins a l’11 de gener.

Obres d’Alejo. Galeria Art25. Fins al 19 de desembre.

Orígens de l’avantguarda russa. Centre cultural de Caixa Girona - Fontana d’Or. Fins al 18 de gener.

Passejant per Girona, pintures de Sergi Cadenas. Galeria Punt d’Art. Fins al dia 10 de gener.

Selecció de portades de diaris dels fotògrafs de premsa Eddy Kelele, Jordi Ribot, Toni Vilches i Albert Labert. Seu de Girona del Col·legi de Periodistes. Fins a mitjan desembre.

LA BISBAL D'EMPORDÀ

I Biennal de Fotografia Girona 2007, del Centre de la Imatge de la Diputació de Girona. Castell Palau. Fins al 4 de gener.

LA JONQUERA

Ausencias, de Gustavo Germano. Projecte expositiu que parteix de material fotogràfic d’àlbums familiars. Museu Memorial de l’Exili MUME. Fins al 31 de desembre.

Museu memorial de l’exili - MUME, exposició permanent sobre la memòria, la història i la reflexió crítica.

LLAGOSTERA

Contemplació, olis i tècnica mixta de Cristina Borrull. Sala Activa Treu-hi el nas!. Fins a Nadal.

Pintures de Maribel Llobet i de fotografies de David Saubí i Rosa Cabarrocas. Natura, al passeig Pompeu Fabra, 17. Tot el desembre.

LLÍVIA

Llívia, de Jordi Roca. Il·lustracions del llibre El poema del pessebre, de Joan Alavedra. Església parroquial de Nostra Senyora dels Àngels. Fins al 12 de gener.

LLORET DE MAR

Pintures de Denise Mathise. Espai Marina, als baixos de l’Ajuntament. Fins al 12 de desembre.

Pintures de Joaquim Comas Regi. Cafè-restaurant El Romaní. Fins al 31 de desembre.

MONT-RAS

V Exposició de pessebres, a la sala polivalent de l’Ajuntament. Fins al 18 de gener.

OLOT

El bosc, molt més que fusta. Sala Oberta del Museu Comarcal de la Garrotxa. Fins al 18 de gener.

Fotografies de Ramon Oliveres. Núria. Fins al 23 de gener.

PALAFRUGELL

Contemplació mútua, pintures de Carlos Mensa. Espai d’Art Contemporani Can Mario - Fundació Vila Casas. Fins al 15 d’abril.

Pla, l’Hermós i companyia, dins el marc de la V Biennal de fotografia Xavier Miserachs. Fundació Josep Pla. Fins al 31 de maig.

PALAMÓS

Els campaments dels refugiats sahrauís al desert algerià, a Tinduf. Sala polivalent del Centre cultural La Gorga. Fins al 28 de desembre.

Obres de l’artista Albert Roca. Galeria d’art-taller Oxigen. Fins al 10 de gener.

Pinzellades d’arreu de Catalunya, a càrrec del pintor Garcia-Iglesias. Biblioteca Lluís Barceló i Bou. Fins al 15 de gener.

PERALADA

II Centenari de Napoleó i Catalunya, 1808-2008. Biblioteca del Castell de Peralada. Fins a la primavera.

RABÓS

Cels i dimonis, d’Àngel Rigall. El Cívic. Fins al 17 de desembre.

ROSES

A la frontera de l’imperi. Guerra i societat a Roses, 1773-1833. Espai Cultural La Ciutadella. Fins al 22 de març.

SANT ANTONI DE CALONGE

X Mostra de pessebres, diorames i icones bizantines, a l’Espai Cultural Marsala. Fins a l’1 de febrer.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

La Costa Brava abans de la Costa Brava. Fotografies de la Casa de la Posta, 1915-1935. Monestir. Fins al 18 de gener.

Pintures de Jordi Parera. Galeria d’art Uzupi. Fins al 12 de desembre.

TORROELLA DE MONTGRÍ

Onades, col·lectiva dels artistes que han exposat en el cicle Mar Art (2006-2008). Museu de la Mediterrània. Fins al 26 de gener.

Panxetes: les corbes de la vida, fotografies de Marta Ricart. Claustre de l’Hospital. Fins al 3 de gener.

VILOBÍ D'ONYAR

Colors, d’Antoni Cano, dins el programa Exposicions viatgeres. Can Roscada. Fins al 4 de gener.

Cursets i tallers

DIVERSOS

Girona. Curs de cinema, els dissabtes 24 i 31 de gener i 7, 14 i 21 de febrer, de 10.30 a 13.30. Més informació, a l’Institut d’Estudis del Museu del Cinema, telèfon 972 41 27 77.

Girona. Tècnica Alexander, mètode d’educació per a la salut, al Centre Dinàmic. Més informació, al telèfon 972 22 39 30 o al 626 962 400.

La Jonquera. Taller de xocoteràpia a Can Laporta, el dia 29 de desembre, de 17.30 a 19.00. Per a joves majors de 12 anys. Inscripció prèvia a Can Laporta.

ESCACS

Santa Coloma de Farners. Curs d’escacs al Cercle Jove, els divendres, de 18.00 a 19.30, adreçat a nois i noies de 6 a 18 anys. Més informació, al telèfon 605 853 911.

INFANTILS

Roses. Taller per fer el fanalet de Reis, els dies 23 i 30 de desembre, a les 17.00, a la biblioteca municipal.

INFORMÀTICA

L'Estartit. Curs d’iniciació a la informàtica, a l’escola Portitxol, els dilluns i dimecres, de 20.00 a 22.00, a partir del 26 de gener. Més informació a la Casa Pastors de Torroella, telèfon 972 75 73 01, o al Centre de Serveis de l’Estartit, telèfon 972 75 25 33.

Santa Coloma de Farners. Curs d’informàtica al Cercle Jove, els divendres, de 18.30 a 20.00, adreçat a joves de 16 a 18 anys. Més informació, al telèfon 605 853 911.

Torroella de Montgrí. Curs de perfeccionament de l’Excel/Càlcul, a l’IES Montgrí, els dimarts i dijous, de 20.00 a 22.00, a partir del 27 de gener. Més informació a la Casa Pastors de Torroella, telèfon 972 75 73 01, o al Centre de Serveis de l’Estartit, telèfon 972 75 25 33.

LLEURE

Platja d'Aro. Curs intensiu de monitors d’activitats de lleure, del 19 de desembre al 10 de gener, al Centre cívic Vicenç Bou. Més informació i inscripcions, al Punt d’Informació Juvenil - Palau d’Esports i Congressos, telèfon 972 825 463.

NADAL

La Jonquera. Taller de decoració nadalenca, els dia 19 de desembre, de 17.30 a 18.30, a la biblioteca Carles Bosch de la Trinxeria. Més informació, al telèfon 972 55 43 38.

RIURETERÀPIA

La Jonquera. Taller de riureteràpia a Can Laporta, el dia 22 de desembre, de 17.30 a 19.00. Per a joves majors de 12 anys. Inscripció prèvia a Can Laporta.

Pessigollaire nº 44 ha dit...

Said cada dia et superes més!

Sant Judes ha dit...

l'agenda del punt jsja

Pessigollaire nº 44 ha dit...

Imaginable...

pastor amb guants de belcro ha dit...

T´HAS OBLIDAT LA GIMCAMA FARLOPERA A CA L´AGUSTI

Kryten ha dit...

si ke vindré a buscar el meu bukkake personalitzat, gràcies per l'ajuda pels actes culturals, ajajaj li heu arribat al cor de pedra de la bruixa del castell! JAJAJAAJAJ

VINC! AJEJEJEJEJEJEJ

· anna · ha dit...

ostia, si ve en bukowski jo això no m'ho perdo!!! a la merda els tres examens k tinc dijous i qe no em sé, BUKKAKEEEEEEEEEEE i qe tremoli el bar 33!