dimecres, 3 de desembre del 2008

ALLIBEREU EN SANTI !




Escrit en repulsa per la agressió policial cap als ultres de l'Olympique de Marsella i la injusta detenció i presó de Santi Santos Mirasierra, cap de turc ultra



En suport a l’ultra del Olympique de Marsella Santi Santos Mirasierra, aquest escrit pretén expressar la total repulsa al procés judicial contra aquest seguidor per haver “suposadament” golpejat un policia i a la actuació policial desmessurada i orígen indiscutible dels disturbis succeïts al camp de l’Atlètic de Madrid. El que no expliquen els medis de comunicació és la càrrega indiscriminada contra l’afició marsellesa per no avenir-se a treure una parcarta amb una calavera que no tenia cap significat polític, racista o discriminador de cap mena. Aquesta polèmica pancarta ha recorregut tot Europa sense cap problema a cap camp, excepte en el Vicente Calderón on algun il•luminat va veure-la com un símbol nazi, al Commando Ultra 84! Que són més rojos que el vi de can Moya. Verdaderament patètic! La defensa contra l’agressió policial no té cabuda en aquesta tirania democràtica del políticament correcte, i les autoritats polítiques i judicials han trobat en Santos un perfecte cap de turc per treure’s les puces dels disturbis i de la violència als camps de futbol del damunt. Aquest aficionat fa més de dos mesos que és a la presó per defensar els seus colors, per animar el seu equip i per defensar-se legítimament d’una agressió. El pròxim podria ser un de nosaltres... No, no hi tenim cap amic a Marsella però la injustícia clama que hom es plantegi si ha de callar i mirar cap una altra banda, o cridar ben alt prou manipulació, prou exorcismes socials i prou demagògia de cara a la galeria. Aquest fet ha unit moltes aficions contràries, rivals i afins per un clam popular:



Llibertat per Santi Santos Mirasierra,
els ultres també mereixem justícia!

13 comentaris:

Anònim ha dit...

El Santos va tirar-li una cadira al cap a un policía.
I ho pagara a la presó.

Anònim ha dit...

No se trata de romper ventanas, ni farolas, ni de caras
Mejor romper conciencias equivocadas

Kryten ha dit...

Doncs jo crec que defensar-se de una càrrega policial provocada per la pròpia policia es legítima, i a més li fotaria una multa al poli per no dur el casc reglamentari, babau!

RATZINGER Z ha dit...

Ni Santi ni osties !!!

Allibereu els pinguinos gays de la xina !!!!

Sant Judes ha dit...

Hombre anonim, posa't en situació, et venen un grapat de policies a pegar-te per un motiu ke s'han tret ells de la maniga...(o es provocadora una calavera ¿?¿?¿?) el mínim que es mereix la puta policia es una cadira al cap, els haurien d'haver tirat un putu centenar de cadires d'aquelles de ferro!!!


Si algú busca problemes en troba, tant si es policia com si no. O que passa que tot el que fa la policia es justicia??

A aquesta gent les paraules "abús" i "autoritat" els sonen a pelicules de holliwood quan són ells qui les utilitzen i ni tan sols ho saben!!

fills de la gran puta !!!


Bukake a l'anonim

Anònim ha dit...

Balowski, gran entendido del mundo ultra... Afirmas que el CU'84 son rojos? Das pena la verdad....

Si es verdad i reconocen ser antifascistas pero no por ser antifa se tiene que ser rojo.

El el campo del Marsella muchas banderas rojas no es que se vean...

Y podrias haber dicho que Santos es el capo de CU'84 i no un simple aficionado radical. Por eso lo han metido en el talego. Es cabeza de turco.

Bien espero que no hables tanto y te informes mas... que te queda mutxo para aprender...

Fora Biris!

Anònim ha dit...

anònim!! en serio..!! mereixes la mort més lenta i dolorosa!!! ets un puto covard!! ets basura!! bé, pel que dius, està clar que ets un puto hippie sarnós fill de la grandíssima madre cantonera (paraula del republicà, amén)!!!
si no t'agraden les nostres opinions no entris al blog o suicida't inútil!!!

Kryten ha dit...

si, en efecto me queda mucho por aprender, pero no en temas de política con futbol, porque la verdad no me interesa mucho. M einteresa el futbol i que no me peguen por animar, pk cunado cargan los polis no miran quién es quién todos reciben por igual, el pacífico i gual que el violento. Nunca he afirmado saber, solo he expresado mi opinión. Siento si te molesta.

Ya que veo que sigues el blog, permíteme un consejo: abre una cuenta y ponte un nick, aquí los anónimos no son bien recibidos. Lo digo pk creo ke a mi no me gustaria ke me insultaran por decir mi opinión y pese a las diferencias de pensamiento, pareces un tipo educado.

Coquito Rodrigues ha dit...

Jo la veritat és que penso que en aquest en Santos l'han de donar pel cul. Em sua la polla...en el món passen més coses.

Si té un judici serà per alguna cosa (que està gravada per cert) tot i això vull dir que: PUTA ELS ANÒNIMS TINGUIN RAÓ O NO.

tooldesign ha dit...

lu de sempre!!
gavatxos contra espanyols!! m'agradara veure q pasaria si els madrilenys anesin a marsella!!! si fos gendarme tb els i fotria un kurro!! jejejeejeje
i sino els mateixos ultres aquests1 jejejeje per listos espanyolitos

Kryten ha dit...

Jo també penso que ens haurien de tornar Perpinyà, però és uan putada qeu estiguis tan tranquil i vingui un porc i et foti un cop de porra, foten a tots els ultres a dins un sac, i per culpa de 4 descerebrats ens donaran a tots pel cul. I tinc clar que és u ncap de turc, però segueixo insistint que si el subnormal del policia hagués portat el casc reglamentari no s'hagués fet tant gran l'incident. El que passa és que per a la gent el que compta son les imatges i la inforamció que els hi han venut, res més.

juligan_güarrior ha dit...

Per l'anonim subnormal... En Santi no va tirar la cadira al madero i es veu clarament a les imatges , ara ja nomes l'acusen de "l'empenta" a un agent , si veieu les imatges em sembla que a cualsevol manifestació de jipis o de associacions de pares de alumnes es podem veure empentes mes perilloses...

Sobre el tema de si el CU'84 son són o deixen de ser... a la curva de marsella hi han almenys 4 grups i tots ells son antifeixistes sense afiliació politica concreta , no esperis veure banderes sovietiques , però si que veuràs Banderes del "Che" , cascos trojan o pancartes contra el racisme o per exemple al seu 20º aniversari que va tocar Banda Bassotti, no crec que per anomenar a algú roig o d'esquerres faci falta que tingui el carnet del Partit Comunista.

vinga anonim que et folli un Biris i corre a comprar-te el SuperHincha

Santi Llibertat!

Kryten ha dit...

juligan conecta el puto mobil!!!!!!!!!!!!!!!

i deixa la Madeleine!!!!!!!