dimecres, 10 de desembre del 2008

L'ÚLTIMA REUNIÓ DE LA PENYA SPORT

Si nois si, avui he assistit a la meva primera i última reunió de la penya sport!!!
Desde ja fa setmanes que davant de la crisi, per no dir desfeta o fracàs que està patint el Palamós CF es parla molt entre els membres de la penya i la hermandad de que s'han de fer coses per a recollir calés per el nostre club, de que hem de mirar de ser gent per organitzar quines i actes diversos, etc... bla bla bla bla!!
A principis de temporada l'hermandad es va reunir per tal de discutir si haviem de col·laborar, integrar-nos i implicar-nos més amb la Penya i tot el que aquesta organitzi; Es va decidir que SI. Que la hermandad havia de formar part de la penya i cola·laborar-hi amb tot el que calgués.
Finalment diumenge al camp del Banyoles, al finalitzar un partit en el que el joc del Palamós una vegada més va cardar llàstima, entre diversos membre de la penya es va quedar de començar a fer reunions per parlar de tot el que es podria fer per "salvar" el degà i es fixa una reunió AVUI DIMECRES DIA 10 DE DESEMBRE DE 2008 A LES 19:00 hrs al bar XARRUP DE PALS
estimats senyors de la penya.. qui collons voleu que un dia entre setmana a les set de la tarda agafi el cotxe i se'n vagi fins a Pals (20km per anar i 20 més per tornar) a una reunió????? que la gent treballa, estudia o jo que sé a aquesta hora!! i les reunions de la penya sport del Palamós, per sentit comú s'haurien de fer a Palamós perquè la majoria vivim per aqui, no???

bé, tot i així jo, tot innocent i per tant, fent el primo, m'ho he muntat per poder assistir a aquesta reunió que fins i tot s'havia anunciat desde dilluns als blogs de la penya i la hermandad. SABEU QUI HI HAVIA AL BAR XARRUP DE PALS AVUI A LA HORA A LA QUE S'HAVIA CONCERTAT LA FAMOSA REUNIÓ???

- EN ÑAM I LA NEUS PERQUÈ HI TREBALLEN

- EN "PELLEJU" (EL GAT D'EN ÑAM) AMB UN AMIC. A VEURE SI AVUI SOBRAVA ALGUNA COSA DE JALAR I PILLAVEN ALGO.

- TRES PALETES QUE FEIEN UNES MITJANETES TOT PLEGANT DE TREBALLAR I PER ANAR ESCALFANT ELS ÀNIMS ABANS D'ANAR CAP A CASA A PEGAR LES SEVES RESPECTIVES DONES.

AH! I EN PELLI I JO...

i aquesta ha sigut la meva última reunió de la penya sport...


GRÀCIES A TOTS PER LA VOSTRA ASSISTENCIA.

demà si voleu fer la reunió, com alguns diuen, jo hi seré, però a la barra engatant-me!!!
i les quines perquè en Piterman faci calés a costa meva, ja les farà qui vulgui perquè jo paso!!


BUKKAKE A LA PENYA SPORT!

atentament, un membre de la hermandad (que no parla en nom de la mateixa, sinó a títol personal) indignat!!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

No ens ha donat temps de movil·litzar-nos per en Santos. No he fet ni una trista pancarta amb sprai que es fa en mig minut.
No hem fet bufandes noves ni cap tipus de material a títol de la Penya.
Les reunions sempre han sigut un fracàs.
Pels 20 anys, un puto concert pels 4 pelats de la comarca i ni un acte al camp. Ni una placa conmemorativa, ni un tifo, ni un llibre o si m'estireu un tipus de fanzine per l'ocasió... RES, RES I RES.
Mai ens mourem per res. Això és la Penya Sport. Qui no ho vulgui, que no vingui. No ens fem il·lusions de res.
Esperem a veure si ho resolt l'Esperit Sant i, si no és així, ens veiem la temporada vinent a tercera regional i intentar escalar categories.

Visca el Palamós!

tooldesign ha dit...

si q feeeeeeeem!! em fet banderes tiu!!

Anònim ha dit...

doncs potser anònim, ja va tocant fet alguna cosa, si es que volem ser alguna cosa! no trobes?

Kryten ha dit...

kina putada, bukkake a la penya!

Recorda que sóc el missatger, m'ho va dir el qui ho fa hi no ho diu que posés lo de la reunió.

Kryten ha dit...

Fer, crec que fem poc, i a la quina es veurà el compromís, el que m'extranya és que no s'avises que es suspenia i pk es va fer tan lluny.

Però entre nosaltres... ja fem prou anant al camp i animant tant si guanya com si perd, és aixo el que necessita el club, que animem els jugadors. Els jugadors necessiten la Penya per tirar endavant amb ganes.

La resta, si no s'organitza bé, no val per res. A Banyoles hi va haver un intent d'organització i es va quedar per fer la reunió, he flipat amb el resultat. Cipot i Pelli em trec el barret. (si no tingués la miniskineta haguéssim sigut 3)

Kryten ha dit...

EM VAN DIR EL DIA MALAMENT!!!

Anònim ha dit...

Puto directiu!!!

Kryten ha dit...

m'en sento responsable, em sap molt greu, però va ser un mal entès.

Anònim ha dit...

escisió ja!
la penya esport és el càncer de l'hermandad, per tal de fer alguna cosa cal extirpar la malaltissa Penya Sport i deixar creixer per si sola la Hermandad
Amb 5 anys, Els membres de l'hermandad hem rejuvenit el Gol, hem assistit a reunions i ens hem movilitzat per fer infinitat de tifos, merchandaising, un bolg capdavanter, un nucli dur i actes diversos dins i fora del camp.
És el moment de treballar per separat i deixar morir la penya Sport.
És el moment de sortir de la ombra i demostrar del que som capassos

NO NECESSITEM ESTAR INTEGRATS A LA PENYA SPORT, PERQUÈ HA PERDUT TOT EL CARISMA

NO NECESSITEM EL SEU TUTELATGE, DONCS HEM ESDEVINGUT MÉS HABILS I COMPETENS QUE ELLS EN 20 ANYS

NO NECESSITEM ELS SEUS DINERS TENIM EL NOSTRE ORGULL

BUKAKE A LA PENYA SPORT
GLÒRIA A LA HERMANDAD

HE HE ESCISIÓ!

Kryten ha dit...

I una merda! Ara que cal fer pinya i estar units tots a una per fer front a les adversitats, ara proposes una escissió? Flac favor fas al club escampant la discòrdia! Ets el Iago d'Otel·lo, el moro de Venècia, saps com acaba la tragèdia shakespiriana? Amb la mort d'Otel·lo (Penya Sport) i de Desdèmona, la seva muller, (l'Hermandad).

Separatista! Antidemocràtic!Rojillo! Antitot!

MEGA-BUKKAKE A L'ANÒNIM!!

Kryten ha dit...

VISCA EL PALAMÓS CF!
LLARGA VIDA A LA PENYA SPORT!
HEHE, HERMANDAD!