dimarts, 14 d’octubre del 2008

Viatge a Bèlgica

Durant la setmana santa del 2006 l’Elia, en Guillem, en Mendi i un servidor varem anar a fer unes petites vacances a Bèlgica. Degut al gran nombre d’immigrants que habiten a la capital, La Teresa, ens va advertir de lo perillós que era caminar pels seus carrers i ens va remarcar la facilitat amb la qual et poden clavar uns bons “navallassus”. Aquesta idea ens fa fascinar i varem buscar per tots els costats persones que ens poguessin clavar unes bones ganivetades, si eren unes bones “mariposas” millor. A mesura que anàvem caminant pels carrerons estrets, foscos i bruts de la ciutat a altes hores de la nit i veiem que ningú ens deia res, les nostres il·lusions de que ens clavessin unes bones punyalades s’anaven esfumant. Malauradament, després de quatre dies a Bèlgica, ningú no ens va clavar cap “navallassu”, una gran decepció.


En fi, anem a la part important de La història, la qual, no té res a veure amb les punyalades. El nostre estimat i apreciat company Guillem (no era en Guillem Agulló i Salvador) va aprofitar el fet d’estar en un país estranger per fer el que més li agrada: actuar en bars d’homes de moral baixa en els quals hi ha un excés de testosterona. No cal dir que les escopinades no varen faltar en cap moment. Contempleu-ho vosaltres mateixos:
GUILLEM FOR PRESIDENT!!!
HEHE HERMANDAD!!!

14 comentaris:

juligan_güarrior ha dit...

ooooooaaaaaaaaaalllllllllaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pero que marica! ara dira que ho feia en conya, no?

juligan_güarrior ha dit...

perdò que m'he oblidat de dir que des de la Penya Sport respectem la teva condició sexual , metre tu respectis els nostres esfinters.

Sant Judes ha dit...

sjusajuasjusajusju

elia* ha dit...

JOJOJOJOJOJO deunidó quin viatge.... Aquest es un dels mítics moments per recordar... tals com "els càntics tibetans" HUMIL VOLEM QUE PENGIS EL VIDEO!! i de pas, passem les fotos d'una puta vegada collons! que fa 2 anys del viatge!! ja tocaria no???

Per cert, aquest va ser l'últim cop que vaig veure la meva estimada samarreta de l'hermandad (si, la que porta en guillem a les fotos...) sabeu on para? se la va quedar ell... oi?? jujuju

Pessigollaire nº 44 ha dit...

La seccio de l'Elia cada dia m'agrada més...

Anònim ha dit...

guillem gay! surt de l'armari!

Kryten ha dit...

Així, així les escopinyades que no faltin! JAJAJA Piraaaata, "Ladróoong"!

GAIS I LESBIANES ALLIBERACIÓ!

HEHE, HERMANDAD!

Mr.VetSon ha dit...

jo només vull recordar el difícil que va ser que en guillem es poses en el paper i fes posicions homosexuals... buffff! quin "actoràs"!jajaja!

kina puta merda de país on no hi han bones navallades de mariposa! i us juro que ho vam buscar!jajaja! kina tela!

Sant Judes ha dit...

Proposo un proper viatge hermandadistic a algún indret perillós on hi hagi gent disposada a punxar-te per una barreta de pà.

en dirém, OPERACIÓ MUIASSU.

p.d. que us sembla anar a algun camp de futbol dels balcans?

Mr.VetSon ha dit...

amb banderes del pais veí! som-hi vacances de plaer!

PROJECTE MUIASSU JA!

VOTA SI!

Anònim ha dit...

UAAALA!!!! ESTIC FLIPANT GUILLEM.... ETS MÉS FEMENÍ QE JO CABRON!

TU CHRISTIAN NO ET VULGUIS FER EL MIL HOMES PK AL BARRI ON VAM ANAR A PARAR A FRANKFURT NO VOLIES KEDAR-T'HI NI UN MINUT. JAJAJA

ANNA.

Guillem Mas ha dit...

jo proposo anar al barri de figueres dels gitanos. Anar a la plaça més concorreguda, baixar-se els pantalons i cagar-se allà mig amb els gitanos mirant.

Si la reacció dels gitanos es fa esperar el que faria seria fregar-nos el cul amb bitllets de 50 euros. En aquest moment si no hi haguéssin navallasus em començaria a preocupar.

Per cert, no havia vist les fotos!!! molt bones, ha era hora que algu s'adonés del meu potencial

Alcaldessa Puta!!!

Anònim ha dit...

jajajajjajaja

Anònim ha dit...

colosal!!!!!!!!!!!jajajaja