dimecres, 29 d’octubre del 2008

ELS NAZIS CATALANS



Si això és ser nazi, me'n alegro de ser-ho!

Visca la desinformació!

HEHE,HERMANDAD!

8 comentaris:

Sant Judes ha dit...

Pos si aixo es ser nazi...viva hitler MANKE PIERDA !

Puta telemadrid fastigosos llepa-escories fills d'una hiena retrassada, miserables infeliços, que la mort els acompanyi a les seves families i poder-nos així banyar en la seva sang plena de sida eterna i tendrums de diarrees mentals sense ànim de lucre.

Anònim ha dit...

jo m'uneixo a la teva postura!!! si els hippies catalans, aquests independentistes tant d'esquerres li volen dir així.... doncs si, som nazis!!


Balowski afilia't a UNC!! 33!!

Kryten ha dit...

Els nazis són ells, m'he trobat aquest video al youtube i l'havia penjat un de paio de "democrasia nasioná" o quelcom similar. No se però no pot pas ser tant dificil entendre que hi ha nacions dintre un estat i que mereixen els mateixos drets que tots els ciutadans. Sinó més...

Capcuadrats, curts de gambals, trossos de quòniam retrògrads invertebrats, que llegeixin una mica home!

Kryten ha dit...

Encara que et sembli estrany sóc del partit humanista, tot i les meves controvèrsies.

Crec que per acabar amb les desigualtats mundials abans s'ham d'eliminar els estats, el capital i el sistema. Però bé, mentrestant no em penso quedar creuat de braços veient com destrocen el que jo estimo. Hi el lloc on visc, on he nascut, on m'han criat... me'l estimo.

pastor amb guants de belcro ha dit...

EN ELS REMATS HI HA UN PASTOR(SENSE GUANTS DE BELCRO) I EL DEMÉS SON XAIS.NO SIGUEU REMAT I PENSEU D´UNA MANERA MÉS OBERTA.LA LLUITA NO ES DE RACES O CULTURES.LA LLUITA ES DE CLASES.PREFEREIXO UN MORO DE MERDA,QUE UN "RICACHON"QUE MIRA ELS DEMÉS PER SOBRE DE L ESPATLLA.DESDE PEDRALBES TAMPOC ES LLUITA PER L´IDENTITAT CATALANA.ELS SEUS FILLS VAN A COLEGIS ANGLESOS I TREBALLARAN PER MULTINACIONALS.EL FILL DEL MORO ESTUDIARA EN COLEGI PUBLIC,EN CATALÀ I TREBALLARÀ AL LLOC ON VIU.SOC UN SKINHEAD NO UN JIPI.

Anònim ha dit...

muneixo a les sabies paraules del bon pastor... Jipis no! racistes i xenofobs tampoc!

Kryten ha dit...

Ambós teniu raó, hi ha una lluita de classes però també cultural i nacional, hi ha mitja Espanya que detesta els catalans i vascos, i l'altra meitat han perdut el seu republicanisme i s'han tornat mornàrquics socialistes descafeïnats.

El partit humanista posa l'ésser humà per sobre de religions, pàtries, dogmes i capital, i basa la seva lluita en la no-violència, però això no significa que hom no tingui dret a defensar-se. Els jipis del moviment contracultural dels anys 60 van demostrar que es fot fer trontollar el món amb l'amor. Crec que és el motor més poderós que pot moure un home a aconseguir les seves fites. Gandhi va demostrar que ses podia vèncer l'exèrcit més poderós del moment sense alçar-li la mà, amb la resistència pasiva i la desobeviència civil "...podran torturar el meu cos, trencar-me els ossos, fins i tot matar-me, llavors tindran el meu cadàver, però mai la meva obediència...", "...la força no prové pas de la condició física, sinó d'una voluntat indomable...", "...la violència és la por cap als ideals del demés...", "...els medis violents ens donaran uan llibertat violenta...", "...el capital no és un mal en sí mateix, el mal radica en el seu mal ús..." i "...l'amor és la força més humil, però la més poderosa que disposa el món...".

Es determinant canviar el sistema capitalista actual per un sistema humanista que reparteixi per igual les riqueses del planeta a tothom, el camí és la no-violència y la fita: la Nació Humana Mundial. Això acabaria amb el problema de la inmigració, les diferències de classes i la política del capital dels governs.

Kryten ha dit...

Alcaldessa PUTA! Me la poses dura berra!