dilluns, 27 d’octubre del 2008

IMMIGRACIÓ ÉS IMPOSICIÓ!!!!









JA N'HI HA PROU D'AQUEST COLOR!!! FINS AQUI PODIEM ARRIBAR!!!


Ahir sortint de barraques de Girona una colla de membres d'aquesta comunitat, entre altres, al voltant de les 3:00 de la matinada, vam decidir continuar la festa en un local d'oci nocturn de Girona. Aquell bar musical que abans es daia la via, que ara es diu la via habana. Doncs bé, el canvi de nom no ha sigut pas gratuït!! resulta que ara aquest bar sempre posem música de sudaques i sempre està ple d'aquesta gentussa!!
Quan ens vam disposar a entrar, el porter ens va prohibir l'entrada en un primer moment. Ens va fer diverses preguntes de l'estil que si haviem anat mai per allà i tal, ens deia que no ens tenia vistos, etc.... i no va trigar gaire a dir-nos que no ens podia deixar entrar ja que segur que hi hauria merder!! que aquell local ara era NOMÉS per llatins (sudaques de merda) nosaltres li vam dir que per nosaltres no patís que no la liariem pas (que ganes no en faltaven). Tot i així, no va canviar d'idea i es va justificar dient-nos que patia més per tots el que eren a dins que pas per nosaltres!!


I ÉS DESPRÉS DE FETS TAN DESAFORTUNATS COM AQUEST QUE JO EM PREGUNTO.... I ARA.... QUI ÉS EL FEIXISTA, EL RACISTA, EL XENÒFOB I L'INTOLERANT???

33! CATALUNYA CATALANA!!

15 comentaris:

pastor amb guants de belcro ha dit...

A QUE CARDA QUE ET TRACTIN A TU COM TU TRACTES AMB ELLS?

Mr.VetSon ha dit...

Estic amb en monti!

tenen reservat el dret d'admissió, és el que hi ha... si no els podries denunciar...

Pessigollaire nº 44 ha dit...

Només tens un tema Cipot?

Anònim ha dit...

pastor, la diferència es que ells formen ghetos i em discriminen a casa seva!!!!

INTEGRACIÓ O REPATRIACIÓ!!!

33!!


PD: vinga nanos, que vull 100 comentaris més!! jajaajjjaja!!!

Anònim ha dit...

em sembla perfecte que tinguin reservat el dret d'admisió. Però.. pensa-hi bé mendi... pesna bé el motiu per el qual se'ns va negar l'entrada al local...

Kryten ha dit...

Segurament li haurás d'estar agraït al porter perquè aquesta xusma no entén de lluita honorable, no tenen principis ni moral, rates capaces de ferir-te amb un ganivet per l'esquena només per haver mirat una dona, val més tenir-les tancades en un local. Jo li hagués donat les gràcies per no deixar-me entrar. Encara agafarás polls si entres.

Si que carda que et tractin així Pastor, però encara et carda més que sigui a casa teva, ja saps de fora vingueren i de casas ens tragueren.

Que aprenguin a comportarse, a mi el rollo wey de les bandes llatines em repugna, són xusma per favor!

I que no se'm tatxi de xenòfob que ja no me`n sento culpable, se m'ha acabat el sentiment de culpa racista gracies a les punyalades, violacions, pallisses, robatoris, segrestos, tràfic de drogues, insults, desprecis, etc... cada cop que un sol inmigrant fa quelcom així ho paguen tots, que s'espavilin entre ells i que fagin una purga, així només quedarán els bons.

Anònim ha dit...

per fi algú amb una mica d'enteniment, sentit comú i criteri!! gràcies tatu!!

no em fa ràbia el fet de no poder entrar, el que em fa ràbia és el motiu per el que no vam poder entrar i com això moltes coses més del dia a dia!!!
perquè en aquest país, els únics racistes i xenòfobs són ells!!! nosaltres només defensem el que és nostre!! i que vols que et digui tu! ja en tinc els collons plens d'aquesta basura immigrant!!! que fotin el camp!!!

PROU IMMIGRACIÓ MASSIVA!!!
PUTA GLOBALITZACIÓ!!!

Kryten ha dit...

S'han de blindar fronteres i fer una criba casa per casa, porta per porta, fotre a fora tots els indesitjables i recompensar la bona gent que ve a treballar amb la comprensió i la tolerància que avui dia es dona a tot quisqui.

Algún jipi de SOS racisme o amnistia Internacional em vol rebatre que som un iman de mafiosos y delinqüents per les nostres lleis cíviques i tolerants?

Com en el cas d'Holanda, insígnia de la tolerància i la multiculturalitat, ara ens toca aprendre a ser més intolerants, doncs ja no som bona gent, som uns passarells.

Kryten ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Kryten ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Kryten ha dit...

Em canvio el nick perque algun fill de puta m'ha decorat el cotxe amb una creu gammada, segurament es un fet fotuït, doncs la meva escassa vida social es limita al futbol y aquí, però bé en tot cas ha sigut un error firmar amb un àlies real, ja que si dones les teves idees a conéixer y no son políticament correctes, clar! ,sempre preval la llibertat d'opinió i ve un marrec fill de gossa amb una navalla per justificar la seva existència covarda i ignorant, ratllant-te el cotxe o punxant-te les rodes. Visca la democràcia!. A sí i no li fotis un clatellot perquè és menor i potser no li aniria bé un bon clatellot a temps, no! Visca la llei del menor també! Mare meva, quines lleis!

Anònim ha dit...

menysmal que algú m'entén!!! que estem fent el primo!!! vinga acollir gentussa i vinga a ajudar-los!!! perquè és clar...!! pobrets!!! no tenen res!! i visca la multiculturalitat!! i la tolerància!! perquè el que ven és anar de tolerant i d'anti-racista!! però una cosa és ser anti-racista i l'altre és ser burro!!! que tenim el país ple de gentussa robant, violant, extorsionant, traficant amb dones, armes i drogues pels nostres carrers!!!

ja n'hi ha prou!!!

33!! catalunya catalana!!!

Pessigollaire nº 44 ha dit...

Ja no es questio de si tens rao o no! Es questio de que ets monotematic tiu!!

Anònim ha dit...

buisong pesat!! mereixes un bukake del republicà!!

Sant Judes ha dit...

cambia de tema cipot cambia de tema cambia de teeemaaa...

mendi enquesta ja! jajaja

cipot cambia de tema

si

no