dimecres, 8 d’octubre del 2008

UNA IMATGE VAL MÉS QUE MIL PARAULES!


eeeeeh!

despres d'haver comentat mil cops que faría aquesta secció, he decidit començar-la avui! pq no tinc res millor a fer!

aixi que la cosa va així: tinc tantes fotos vostres que he decidit anar penjant les més lamentables, es a dir, un 98'3% de les fotos... així que hi ha secció per estona guapetes!!


aquí teniu la primera: Toni fent d'intel·lectual a l'aniversari d'en Sergi (estava al primer CD que he trobat.... les seguents seran més dures....)

6 comentaris:

Kryten ha dit...

AJAJJA que bé, així us reconeixaré al camp! És que em faig un embolic de collons amb els nicks, ni aquí ni all blog de la Penya Sport se amb qui tracto :Pfoto

Pessigollaire nº 44 ha dit...

Lo important es veure la mirada den Ricard intentant trobar un plat que hi quedes algu de menjar..

Kryten ha dit...

Que fort! Sabíeu que hi ha una secta satànica a girona?, ho he trobat a la xarxa, endevineu com es diu? HE,HE,HERMANDAD!:

"HERMANDAD DE SATÁN,Implantada en Gerona. Practican las misas negras. Sus adeptos deben obediencia total al jefe supremo, Gran Chingón. Están estructurados en varios grados de iniciación, con distintos rituales. El último grado para superar la iniciación consiste en "la consagración total al mal", que consiste en comer el corazón de una víctima humana. El escenario es el volcán de Sta. Margarita, en Olot, durante la noche, en un altar erigido a Satán, con un cuchillo de seis hojas. En estas misas emplean crematorios portátiles para incinerar los restos de sus víctimas. Su libro es "El Triunfo de Satán", donde exponen su victoria y la de sus servidores sobre Dios y los suyos. El premio eterno consistirá en el disfrute de toda clase de placeres sexuales por toda la eternidad. En distintas detenciones, sus adeptos han acabado reconociendo dichos crímenes."

JUAS,JUAS,JUAS, aquests si ke s'han de fitxar per anar al futbol!!

Força Palamós!

Mr.VetSon ha dit...

jajaja! gran secció elia! lo d'avui sopar com està????

Like a Rolling Stone... ha dit...

Jajajaj és veritat!! Que gran en Ricard!! Et diré més Cunyao, si et fixes atentament en la mirada deixa entreveure com a aquestes alçades del sopar ja s'estava plantejant menjar-se el saler que està aguantant en Xavi.

De fet no sé si m'equivoco però diria que en aquest sopar, quan vam acabar de menjar (i es va fotre les restes del meu plat i els del voltant), va acceptar el nostre repte de que si es menjava una paella per dos li pagavem.

P.D. Mendi quedem a les 22:30 al Candanchú (I tu demanaràs unes "alitas de pollo")

Sant Judes ha dit...

22:30 candanchú ? que feu avui ?

avui festa al valhalla c/tallers (38?)