dimecres, 8 d’octubre del 2008

PAGUEU LES PUTES SAMARRETES!!!!!!!


Torno a repetir-me, alguns ja heu pagat, peró la resta , collons, no espereu a trobar-me, i ingresseu-ho al compte que hi ha caixers a totes les putes cantonades!!!!!!!

15 €


Caixa catalunya

2013-0471-15-0200694769

Nomès cal que poseu el maleït nom i ingresseu els 15€, no es perd més d'un minut al banc.

QUE NO ES TANT DIFÍCIL!!!!


QUE NO ESTAMOS TAN MAL COÑO!!!


P.D. POSAR-HE UN POST COM AQUEST CADA DIA FINS QUE PAGEU TOTS!!

17 comentaris:

Anònim ha dit...

PUTA CAIXA CATALUNYA!!!!

juligan_güarrior ha dit...

si els hi dius "xusma" contesten tots , jijiji ;)

Pessigollaire nº 44 ha dit...

EM REPETEIXO: PUTA CAIXA CATALUNYA!

Sant Judes ha dit...

sisi puta caixa peró no heu pagat!!!
PAGEU!!!!!!!

tooldesign ha dit...

pero si no valeu un duruUU!!joasjaosjoas

modes NO!

Sant Judes ha dit...

calla pelli ke jo se ke en vols una també! jajajaja

P.D: Nomès han pagat en merca, en manu ke en vol 2, guillem i jo.
Si dilluns (poso per límit) no hi ha res més, en farem 5 I PROU, i qui en vulgui una que es busqui la vida, pot agafar el dibuix de la web, i anar a un lloc a ferse-la, es l'unic que se m'acudeix!



De moment encarrego 5 samarretes, qui vulgui una que s'espavili a ingressar la pasta com a molt tard dilluns o simplement no en tindrà!

Kryten ha dit...

Jo, amb el vostre permís m'agradaria comprar-ne una, demà divendres al faré l'ingrés sino em dieu el contrari.

No pasa res si tinc dret a dur-ne, tan amics com sempre, cap problema.

-HE,HE,HERMANAD!

PD: de caixes de catalunya no n'hi ha a cada cantonada, tindré que viatjar a Palamós desde Springfield-est per fer l'ingrés! Feu dietes de desplaçament? XD

Sant Judes ha dit...

jajaja clar que tens dret a dur-ne!

a springfield de baix sembla que esta xungo el tema caixes catalunya...jajaja


p.d. Es faran parxes , clauers o algo semblant amb els diners restants.
Podeu donar idees!!


I espero que ingressi mes penya la pasta que semblem la colla la rutlla ja! jajaja

pastor amb guants de belcro ha dit...

TATU,TRANSFUGA.
DE LA PENYA SPORT ES NEIX,I TU HAS NASCUT PER SER DE LA PENYA.
RESPECTE PER L´HERMANDAD ,PERO CADA PAL AL SEU PALLER.
BUKAKE A UN HAMSTER

Sant Judes ha dit...

Fer un "francès" a un ós formiguer desnutrit, orfe i calb.

Sant Judes ha dit...

ei home dels guants , que l'hermandad se suposa que no deixa de ser de la penya eh! encara que el sectarisme ens invaeixi jajajaja

pastor amb guants de belcro ha dit...

,M´ESTIC POSANT PALOTE

Kryten ha dit...

Pastor que es això que s'ha de deixar l'una per ser de l'altra?, em penso ke tots soms fills de al penya ,el que li passa a la penya sport és que no se'n vol adonar de la realitat, tots som sectaris! Al final fins i tot els tribunerus seran sectaris. És com un virus que s'exten i es multiplica,és l'èbola del futbol! jejeejej A més sóc bisexual tan m'és tenir una amant que dues alhora, ajajajaj
Encara no m'han fet el ritus d'iniciació a la secta, diga'm trànsfuga després de menjar una cullerada de regla de la negra canitx... ecs! m'he passat.

pastor amb guants de belcro ha dit...

OK.MR TETASTRETTA.ENCARA NO HE ENTES EL ROL DE L´HERMANDAD.ES UNA PENYA DINS DE L´ALTRE PENYA?ES UNA COALICIÓ ROTLLO CONVERGENCIA I UNIÓ?
TAMBE S´HA DE DIR QUE ELS MES ANTICS DE LA PENYA SOM DEL COMANDO BARRA LLIURE,I EL SECRETA ELL SOL ES UN GRUP.

Kryten ha dit...

Sincerament Pastor, no en tinc ni punyetera idea del rol de l'hermandad. Primer em pensava que eren nacionalsocialistes de veritat, el Kamalic em va enredar (com sempre) i m'ho vaig empassar com un passarell. Vaig veure però que hi havia molt bon rotllo entre uns i altres al camp. Un dia vaig decidir fer una tímida pregunta sobre les inclinacions polítiques que es coïen per aquí, clar!, no era tan disparatat, ja haviem tingut una gent de dreta espanyola a la penya, la penya fins aleshores que jo sabés, es declarava associació apolítica i oberta a tothom que estimés i "animés" el Palamós, o així m'ho van plantajar en el seu moment.Els germans em van contestar ambigüetats, deixant-me ben clar que cadascun pensa com vol i que tot es tractava de una burla cínica i irònica al estil PEPE RUBIANES, el meu humor retorcit i punyent que m'ha portat sempre tants problemes amb la gent. Fèia molt temps que no rèia tant, i hasta la dona està més contenta, perquè les barbaritats que dic aquí, ja no les hi dic a ella, (sempre diu que em fa falta un colega per parlar de segons quins temes!). Total que m'estic estalviant una pasta en psiquiatre i a més m'ho passo de puta mare, jo no vull marxar de la penya sport, em porta molt records bons i a més sempre m'han acollit com un més. Però tiu que la Hermandad mola molt! Me'n faig un tip de riure, amb el bloc i els càntics bèsties són reflexe d'aquest. Mira si tots som amics i nem a animar el Palamós, i en un moment donat estem disposat a sangrar i tot pels colors, que collons importa, no? De fet volem el mateix i estem barrejats a la grada. Tos som fills de la mateixa mare crec jo. El que no se és on estan els cabrons del nostres pares.

Mr.VetSon ha dit...

només faltaria que ara no fossim de la penya sport! jo sóc de la penya des de ja fa uns quants anys i l'Hermandad neix dins de la mateixa!

Anònim ha dit...

MENDI BOTIFLER!!