divendres, 17 d’octubre del 2008

això de les votacions com va???

La meva incredulitat ha augmentat a nivells insospitats quan he vist l'estadística de la qual estem immersos els membres de l'hermandad en els últims dies: vota sí o no.

A veure a veure... a mi no me surten els números. Com collons pot ser que hagin votat 72 persones (casualment ens trobem en empat ara mateix)??? és que no em surten els números perquè els de l'hermandad i els sobrevinguts (aquests personatges ultrapartíceps que enriqueixen i ens fan passar agradables estones en el blog) no sumem 72 persones. Aleshores és quan em pregunto... què passa que també poden votar els moros o kè?? perquè si és així jo me'n desentenc i dic NO a aquesta democràcia de pacotilla.

Fins i tot arribaria més lluny i recomenaria formar una comissió en defensa del dret a vot PRESENCIAL, és a dir, que per votar hi hagi una papaleta (sí ó no) i un membre de la Protecció Civil custodiant-les. Al final, podriem contractar en Francino i la Terribes perquè ens fessin un anàlisi sobre les votacions.

Alcaldessa Puta!!!

4 comentaris:

Sant Judes ha dit...

a viam...aquí pot votar qualsevol èsser que entri al blog, tant si es membre o no!!!


Corren ramirs que la plataforma NO està fent campanya a les escoles bressol de la comarca per pervertir amb les seves idees malignes les ments dels nens encara innocents.


NOSALTRES JUGUEM NET, VOTA SI!!!

Anònim ha dit...

s'han de fer eleccions a cara descoberta
El col·legi electoral serà al bar 33

Like a Rolling Stone... ha dit...

Que sabràs tu de cares descobertes si ni firmes quan escrius...

Anònim ha dit...

ben dit rockstar!! anònim tu aqui no tens res a dir fins que no donis la cara!!


anònims NO!!!