dilluns, 27 d’octubre del 2008

la senyora down i la senyora bigoti


Les males llengues conten sobre una personatge d'una vila situada a un lloc remot de la Costa Brava. Sorpenentment aquesta marevellosa dona (una de les que apareix a la fotografia, endevina a quina em refereixo) és propietària d'un bar i les seves plusmarques atlètiques es sabut per a tots els habitants de la vila que superen en escreix les del jamaicà Bolt i les del americà Phelps. Fins aleshores ningú ha estat capaç de servir cafès i sucs de tronja més ràpida i, fins i tot, la clientela del propi bar ha experimentat serveis tant veloços que la capacitat de l'ull humà no ha estat, fins al moment, a l'altura per interpretar els seus moviments.

El que ningú entèn és com una gran atleta es conformi amb la vida dintre de quatre parets d'un bar que en cap moment de l'any és abandonada excepcionant-ne les visites al cardíoleg i/o als enterraments del parents/coneguts més inòspits de Palamós.

Serà capaç algun dia la senyora Down (a la foto la dels cabells blancs) de superar la fòbia a la vida corrent? S'enfrontarà mai a les mil·lenàries proves de velocitat que han contemplat personatges històrics durant més de dos mil anys?

En fi, aquí ha anat el que sembla ser la segona foto que entra en concurs de personatges històrics de Palamós que havia proposat el Pastor amb Guants de Belcro. A veure si algú és capaç de superar la foto!!

Alcaldessa Puta!!!

5 comentaris:

Sant Judes ha dit...

jajaj a guillem brutal.

aixo nomes ho supera aquella foto que tens d'en met dormint a dins la barra, dret i apoiat al pal de l'escombra

Anònim ha dit...

la foto de la down i la jackie tyson és tremenda però crec que és superable!! heu vist quina fauna que corre per Palamós!!! quina por!!!

Anònim ha dit...

jo personalment estic esperant ansiosament una foto d'en drie asegut al muro!!! (borratxo, és clar)

Mr.VetSon ha dit...

ostia, l'altre dia el vaig veure pel carrer, hi està encara més perjudicat el tio (encara que sembli impossible) està prim com un somalí!

estic amb en christian, el protagonista de la foto que supera la senyora down es tret de les seves entranyes!

pastor amb guants de belcro ha dit...

LA FOTO TE UN PUNT LESBIC