divendres, 8 d’agost del 2008

sense comentaris...

4 comentaris:

Like a Rolling Stone... ha dit...

jajajajajaj!!Que gran Mendi!!enorme el que diu que "Coffee" Annan és una beguda i el de que el primer en trepitjar la lluna és en John Glen (director de pelis de James Bond) però sens dubte el meu ídol és el que diu que Hiroshima i Nagasaki son conegudes per les lluites de judo!!aquest segur que està concençut que Bukkake és una ciutat japonesa bombardejada per EE.UU. durant la 2ªguerra mundial.

PD.- i que trist lo de la gent que recolza matar la gent d'un país que ni coneix...

Coquito Rodrigues ha dit...

Vols dir que recolzen la guerra??? Ells mentre tinguin la pepsi de 2 litros perparada amb una hamburguesa, la superbowl i les pelis de l'increible Hulk ja són feliços...no pensen amb res més...no veus que en Bush va arribar a ser president d'aquest país dos cops...???

Like a Rolling Stone... ha dit...

I la televisió per cable...
Sí, estar clar, però els cabrons han sabut acollonir la població inventat-se un enemic comú que els hi ha donat carta blanca per poder maniobrar com els hi ha sortit de la polla.
Una mica el que va passar fa poc aquí amb PP intentant fer el mateix, en aquest fent servir ETA com a cortina de fum, però el PP ho va fer amb menys habilitat que els republicans de EE.UU.

Sant Judes ha dit...

-que es una mezquita
-ni idea
-alguna suposicion
-un animal?



josaojasjosajoasoj

putus retrassats, es bonissim! josajoasjoasjo