dimecres, 27 d’agost del 2008


Reiteradament el nostre estimat club i el que l'envolta està ocupant pàgines senceres d'escrits i suscitant comentaris i nous temes de discussió. En aquest mateix blog tenim la sort de comptar amb un gran membre de la comunitat manipuladora d'aquest país que es fa dir "el gran germà". Gràcies a ell podem comptar amb un dels articles més escandalosos que ha publicat mai la premsa escrita gironina, en concret El Punt Diari (manipuladors i separatistes), l'any 1989.

Si treiem l'article de context i en aquest mateix moment el publiqués el Diari El 9 es podria viure autèntics episodis de crisis identitària del nostre club. És més, diria que no se'm passa ni pel cap que ara mateix el Palamós busqués la solució en el mercat negre del futbol. En fi, el tema està servit i la discussió en el aire.

Alcaldessa Puta!!!

1 comentari:

Coquito Rodrigues ha dit...

Sabeu quin era aquest davanter NEGRE i SUD-AMERICÀ???? COQUITO RODRIGUES. Si senyor davanter que encara ara se'l pot veure pels bars de Palamós arrossegant-se i caminant coix. Un tiu que es va integrar al poble com cap estranger més ha fet...quin gran fitxatge!!!!

Thanks for the memories Coquito Rodrigues!!!