dilluns, 25 d’agost del 2008

AL LORO QUE AIXO COMENÇA

Hola amics sectaris i divins.El dia 7 de setembre ja hi ha el primer partit del palamos al COLLISEUM ,altrament dit Gumersindo Arena, i contra el gran amic Aguilar.Ens hem de començar a preguntar que li podem dedicar i es que a més a de ser un gran dia;també s´ha decidit petar bengales , nomes ho farem el primer partit i l´ultim ( ho trobo just).I com sempre recordo que no s´hi val dinars familiars , examnes inexistents i com no que ahir vaig surtir molt i vaig ser el millor de la nit...

som-hi tots amb el nostre club.

9 comentaris:

dani ( males notícies) ha dit...

per cert hem sembla que es la primera entrada que faig al blog ueeeeeeeeeeeeee... despres de mesos de lluita amb aixo de Acceder i merdes de tecnologies.NO A LA TECNOLOGIA MODERNA.HOOLIGANS NEW ESTIL

Sant Judes ha dit...

gumersindu arena


ojasjoasjosajosajoasojasjoasjosjosojsa



PLABELL secció GUMERSINDU ARENA
braca ESUD (escenes de sexe ultra-dur)

Anònim ha dit...

després del partit hi ha excursioneta a una casa de bledes!!! vagasses!!!
però primer tots al new style coliseum!!

Anònim ha dit...

espero que ja que petem les bengales el primer dia , tinguem suficient vista per petarles només avans de començar el partit i les fem desapareixer rapidament, us recordo que les bengales ens poden costar 600 euros i us puc assegurar que no estem en el millor moment economic dels nostres 110 any . Violencia , Speed i puta alcaldessa !

Mr.VetSon ha dit...

el tema bengales, si les petem, jo crec que podriem fer-ho moments abans de que surtin els jugadors (el just pk kuan comenci el partit ja no hi hagi fum i no sens pugui recriminar) i tirarles rere la grada!

pero que no es transformi en un SI O SI el tema bengales, per sobre de tot resta l'interès del nostre club estimat i pagar multes innecessaries no seria el millor que ens pot passar en aquests moments de crisi del mon esportiu (motivada per la crisi de la construcció). sóc el primer en volguer petar bengales, doncs m'encanten, però si no s'escau, no s'escau!

SIGUEM RESPONSABLES I CONSEQUENTS AMB ELS NOSTRES ACTES!
LA SUPERVIVÈNCIA DEL DEGÀ TB ES COSA NOSTRA!

Mr.VetSon ha dit...

mmmm, tornant a llegir el comentari... ki kon ho ha decidit dani??? jajajaja!
REUNIONS CLANDESTINES????

Guillem Mas ha dit...

la veritat és que crec que tirar les bangales per la ocasió s'ho val. Penseu que juguem contra un equip de merda que la gran majoria de punts els fan perquè tenen un camp que és un fortí. Segona, que és un equip que l'any passat ens va donar pel cul treient-nos de la quarta posició quan portavem setmanes i setmanes allà dalt. I el tercer motiu és el motiu dels motius... i és que l'Edu Aguilar, ara més que mai, s'ha de sentir com a casa.

Per cert, Talp m'ha molat tant això de "Gumersind Arena" que proposo que també hauria de tenir cabuda un dels mossens, també respectat, de Vall-Llobrega: Mossen Totus, al cel descansi.

Guillem Mas ha dit...

Per cert!!! que ja no m'enrecordava i és que ara toca parlar de la directiva. No sé si us n'enrecordeu que d'ençà dos o tres anys les directives de la Rapitenca i la del Palamós es porten a matar. No sé ben bé perquè però segur que alguna cosa deurien haver fet aquesta directiva de pacotilla. Encara recordo la imatge d'arribar al camp de la Rapitenca i veure la directiva assentats a la general encontes d'estar a la llotja. La veritat és que aquests de la Rapitenca es mereixen un dels més sincers aplaudiments!!!

Ferragut Plega!!!

Alcaldessa Puta!!!

el tresorer ha dit...

L'emprenyament amb la Rapitenca vé, si no m'equivoco, perquè fa 2 anys el Palamós quan va anar a jugar allà coincidia amb el dia de Reis, i va demanar jugar a la tarda en comptes del matí. Així s'estalviaven la nit d'hotel i els jugadors podien estar amb la família. Els malnascuts de la rapitenca s'hi van negar, i des de llavors la directiva també s'ha dedicat a putejar-los sempre que s'ha pogut, jugant també el matí perquè hagin de pagar hotel...

AIXÍ L'EBRE ELS INUNDI A TOTS I DESAPAREGUIN!!!