dilluns, 25 d’agost del 2008

BUKAKKE A L'ALCALDESSA

L'Hermandad des d'aquesta web declara obertament la seva intenció de manifestar un full de ruta per incentivar i dinamitzar el poble de cares a aquest hivern. I és que estimats sectaris, l'hivern és molt llarg!! Així, que per algú tenim a una dona com a figura de màxima responsabilitat en el govern palamosí i que a sobre és PUTA! Per tant,cridem ben fort:

BUKAKKE A L'ALCALDESSA!!!

P.D. Algunes fonts m'han informat de que han vist juntes a més d'un cop a l'alcaldessa i en Pagans de Girona. Quant de vici!!! Es podia caure més baix???

7 comentaris:

Guillem Mas ha dit...

No calia dir-ho... però bueno

Alcaldessa Puta!!!

Mr.VetSon ha dit...

...pero puta... REPUTA, vaya...

Anònim ha dit...

ja veig que haure de trucar en Juani.... i fer uns bukkakes al Puig Cargol a l'alcadesa!!! juasjuasjuas!!!!

Anònim ha dit...

FILLS MEUS,TORNO A SER AQUI,EL PASTOR AMB GUANTS DE BELCRO.PROPOSO QUE EL BUKAKE EL FACIN PERSONATGES EMBLEMATICS DEL POBLE I EL GRABEM I EL PENGEM,AIXI L´ALCALDESSA PODRA DIR QUE QUE TE EL MILLOR DEL POBLE A LA SEVA BOCA.GENT COM EN QUEPACHA,EN PROTECCIÓ CIVIL,EN XARNAC,ELS YONKIS DE CORREOS(EL SEU NOM JA HO DIU) I ELS PAQUIS DEL KEBAB.TOTS ESCUPINT SEMEN A LA CARA DE LA PUTA.
MEDITEU FILLS MEUS

Anònim ha dit...

pastor amb guants de belcro!!! t'has deixat un dels personatges més emblemàtics i representatius de Palamós!! en DRIE no hi pot faltar!!!!!

Mr.VetSon ha dit...

i no cal oblidar un mestre de l'erecció pública com QUIMET!

Sant Judes ha dit...

i l'home del bigoti de ca l'arnall!!!



(i la magda del dufi)