dijous, 28 d’agost del 2008

FINAL DE TEMPORADA!!

ATENCIÓ!!! COMUNICAT AFE!!!!!

Si nois!! arriba el final de l'estiu, i amb aquesta data fatídica com cada any, ... arriba l'hora de fer balanç!!
si, tranquils que ja podeu anar fent caixa, perque les guiris ja estan fent les maletes i ja només queden les quatre marranetes del poble que si no te les has tirat ja,... res de res....

Penso que el 31 d'agost és el dia més dur per els membres de l'AFE!!! el podríem declarar el dia mundial del fracàs sexual. És el dia en que t'adones que ets un gran fracassat i que les úniques figues que has vist al teu llit son les que has somiat!!
que has estat els tres mesos d'estiu fent més el mico que en tota la resta de l'any i que la major part dels quatre calers que has guanyat de més a l'estiu currant com un cabró, estan a les caixes dels bars de llumetes de l'Alt Empordà!! aquesta és la puta, crua i dura realitat!!!

Proposo fer un dinar o sopar de l'AFE el dia 31 d'agost (aquest diumenge!!) per commemorar aquest fatídic dia i passar-lo junts, per fer-nos costat en tot moment!!
així de pasada posem en comú els nostres fracassos d'aquest estiu i escollim el fracassat de l'estiu 2008!!!!!!

apa fracassats!! fins diumenge!! a veure si us animeu tots!!

7 comentaris:

bertinha ha dit...

Amunt l'AFE!
jo mapuntu al dinar de final de temporada
suposu q el menú serà pollastre a l'ast de Sant Antoni i patates fregides, al pis franc no?
apa salut i poker

Pd: ki és el dels guant de belcro?

Anònim ha dit...

un dels grans fracasats d'aquesta campanya estival i membre de l'AFE proposa aprofitar lo del dinar de l'afe per anar a fer el guiri a Lloret!! anar a fer una paella, unes sangries i a la tarda unes pintes en algun xiringuito de mala mort a la platja... no se...que us sembla? penso que estaría bé perque és el poble d'aqui els voltants, on hi han mes guiris borratxes i catxondes per metre cuadrat, i nosaltres com a grans fracassats no ens hi hem ni acostat!! perquè tots ho sabem!! que tampoc haguessim pillat!!! seguríssim!!! m'hi jugo el meu sou del més de Juliol!!! jajajaaja!!

Anònim ha dit...

EL PASTOR AMB GUANTS DE BELCRO,ES EL PARE DE TOTS,COM EL BUTANERO.
UN CONSELL PER MULLAR:ANEU A UNA IMPRENTA I QUE US FACIN UNA ESQUELA FALSA D´UN FAMILIAR PROPER.FOLLAREU PER PENA,PERO FOLLAREU.

Anònim ha dit...

solucionem-ho amb una escapadeta

Sant Judes ha dit...

ajoasjoasjojasojjosajoasoj

Sant Judes ha dit...

una escapadeta.....

vol dir uns DALLAS?



on s'ha de firmar????!!!

Anònim ha dit...

home.. no cal dir-ho... una escapadeta de l'AFE sempre acaba en una casa de bledes!!!

VAGASSES!!!!