divendres, 22 d’agost del 2008

més motius

Com si no fos suficient amb tot l'odi acumulat cap a al mediocre equip de Girona Ciutat (Insolvent!) arriba la gota que fa bessar el got i aquesta és el robatori a mà armada d'un jugador clau com és Jaume Duran. El que fou també entrenador del Palamós el proscrit Raül Agné ha sol·licitat explicitament aquest expoli per que tingui algú que li fregi el cul a Valaidos i Anoeta.
Suporters, Morosos, Sense Carisme, Moda passatgera, Expoli de la Gamba de Palamós, Manolu Pagans.... són només alguns dels motius d'aquest equip que segons les opinions més optimistes l'any que ve haurà desaparegut!

Us vam guanyar els colors!

... i ara a destilar odi x l'Edu Aguilar, envieu propostes de vexació i proclames de repulsa

5 comentaris:

Guillem Mas ha dit...

el Girona F.C. i la seva integritat tenen els dies comptats. Fins i tot diria que el seu futur és més fàcil d'endevinar que una pel·li romàntica de la Julia Roberts. És més!!! m'atraveixo a dir que abans veurem en Russel Crowe fent una peli d'amor que el Girona aguantant la permanència. És més!!! Primer veurem com en Josep Guso enfonsa al Girona abans que sapiguem si en John Wayne va matar Liberty Valence a "the man who shots Liberty Valence"!!!

Alcaldessa Puta!!!

Like a Rolling Stone... ha dit...

Un Buen Año: pel·lícula romàntica protagonitzada per Russel Crowe i dirigida per Ridley Scott estrenada el 27 d'octubre de 2006.

Puta Palamós i PUTA SANT ANTONI i PUTA CIPOT i CHRISTIAN ESTEVE de SANT ANTONI!!

Anònim ha dit...

toni deixa les pomes....

Anònim ha dit...

Raul Agne es mereix un bukkake de tots els membres de la hermandad al mig del camp del Palamós!!!!!

Anònim ha dit...

FILLS MEUS,EM DE GESTAR LA VENJANÇA EMPORDANESA.AGAFEM JUGADOR PER JUGADOR DEL GIRONA.ENS ENTEREM D´ON VIUEN I,EL QUE ES MILLOR,SI TENEN GERMANES PETITES.NO ESTIGUEU D´OSTIES AMB LA JULIA ROBERTS,ENS EM DE CONCENTRAR AMB CELIA BLANCO.TOTES LES GERMANETES DROGADES I ENCULADES.
RECORDEU FILLS MEUS QUE EL TERRORISME COM A AUTODEFENSA ES UN DRET.
EL PASTOR AMB GUANTS DE BELCRO ESTA AMB VOSALTRES(I AMB LES VOSTRES MARES)