dimarts, 19 d’agost del 2008

EL PALAMÓS NO TÉ RUMB




Estimats sectaris, després d'haver superat l'equador de l'estiu arriba el moment de fer balanços amb un cert regust a crítica. Més aviat una crítica pessimista. A aquestes alçades les perspectives del Palamós C.F. tant a curt com a llarg termini estant condicionades a una pèssima directiva.

Primer de tot, dic a curt termini perquè tot i tenir un bloc sòlid i fiable com ho van demostrar l'any passat aquesta plantilla és força justa sobretot en les posicions delanteres. Si en els propers 15 o 30 dies no amplien la plantilla ens podem trobar a mitja temporada anar al camp del Reus i tenir com a titular un parell de nanus de la Puta Fundació.

Pel que fa a les perspectives a llarg termini són més complexes ja que fins fa poc ningú es volia fer càrrec d'un club degà de Catalunya. A més a més de tots és sabut que la crisis ha afectat a tots els nivells de la societat i, evidentment, el futbol no se n'ha salvat.

Per tant, ara és el moment de demanar responsabilitats i, a través de la opinió i el respecte, entre tots formar un crit d'oposició perquè no acabin d'enfonsar el club. També, des d'aquí fer una crida a l'actitud intol·lerable dels dirigents sociates de l'Ajuntament de Palamós que es dediquen a fer donacions monetàries a clubs efímers com ara el Girona. En resum, entre tots cridem ben fort:

Ferragut plega!

Alcaldessa Puta!!!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

totalment d'acord!! m'uneixo a les crítiques més dures tan cap a la directiva com a l'equip tècnic!
realment lamentable el ridícul que va protagonitzar el degà al camp del Bisbalenc el passat divendres!!! en el que va perdre per la mínima!! indignant!!

Deulofeu Figo!!!

alcaldessa vagassa!!!

Anònim ha dit...

ES POT SAGRESTAR A EN PERE ALIU,QUE ES DIRECTIU,I DONAR 48 HORES AL CLUB PER FITXAR DAVANTERS I UNA MASATGISTA PER LA PENYA.SINO EL MATEM.TAMBE S´HA DE PARLAR DE LA FALTA D´ALCOHOL.SENSE CERVESSA NO HIHA REVOLUCIÓ.DIRECTIVA MORA.SI AL MAM

Tom Beiker ha dit...

Ei Jaume Duran al girona. Un altre traidor més. I ara la directiva què farà??? Guillem Mas president ja!!!

Guillem Mas ha dit...

Cal recordar que he escrit aquest missatge anteriorment a la notícia que ha colpit a les terres empordanesses i més enllà. Això és un desastre, el club s'està enfonsant i la directiva està actuant de mers espectadors. Al final en Gallardo haurà de fer de delanter i per la banda haurem de ficar en Déu fent els seus driblings i centros.

Guillem Mas ha dit...

Alcaldessa Puta!!!

Anònim ha dit...

En un dia de resaca com avui, llegir això aixi de sobte nomès d'aixecarme m'ha trastornat el dia em sembla...bufff...

La otra orilla

Anònim ha dit...

s'està negociant amb el girona per que ens cedeixin dos jugadors , el pròxim partit a casa ja tindrem mam de debò.

Puta Girona

Mr.VetSon ha dit...

NO PUC EXPRESSAR AMB PARAULES EL NIVELL D'INDIGNACIÓ I ODI QUE SENTO DAVANT TANT MALEURADA NOTÍCIA...

GERMANS SECTARIS,

ARA I SEMPRE PUTA AL GIRONA!

PD: us juro ke penso celebrar cada gol que els hi clavin a aquests fills de puta! club de postaleta! cabrons sense colors!