dijous, 24 d’abril del 2008

un missatge als optimistes





Ultimament he pogut observar la quantía d'optimisme de que es guareix el personal en el Nou Municipal. Davant d'aquest fet la meva responsabilitat m'obliga a dir: JA N'HI HA PROU DE QUE ENS ENGANYIN.



Sí sí! aquests que s'omplen la boca de que pujaran l'equip a 2ab ho porten clar, és impossible!! Impossible sempre i quan segueixin involucrades persones en aquest club que desitgen el pitjor pel Palamós, OJU! i és que l'enemic el tenim a casa.



Però jo no sóc d'aquests que es va acarnissant de les desgràcies dels altres sinó jo sóc dels que apunten, disparen, i després ofereixo solucions. I és que les desgràcies d'aquest club no venen soles sinó que venen amb noms i cognoms: David Ferragut, Jordi Condom i una bona pila de jugadors.

Ens hem d'espavilar de cara a les baixes de l'any que ve: Albert deu, Santi celaya, Marc Pujol, un tal Alvaro, Petallas i companyies FORA JA!!








7 comentaris:

Pessigollaire nº 44 ha dit...

Ara Ara!! Que torni en Jaime!!! Un de bo i el deixem marxar!!!

pomes ha dit...

bonissim!!!!

sublim!!!

ara ara, falta ma dura al club. y hay gente ke dice ser del palamos i no lo es, nos estan embaucando a los socios, ke no estamos tan mal. AL LORO!!

kin gran tribunero!! i al fondo segur k tot aixo u pensa.

Mr.VetSon ha dit...

jajaja! ja et dic jo ke si ke ho pensa!! jaja!

és benbé que anant quarts a aquestes alçades... kina colla d'incompetens, si akesta plantilla és per baixar a primera catalana!

Pessigollaire nº 44 ha dit...

He estat meditant i sabent que la junta te intencio de deixar els seus carregs a final de temporada, crec que tu, Guille, hauries de presentar-te com a president!!
GUILLEM PRESIDENT PER UN PALAMOS ASCENDENT!!!

Pessigollaire nº 44 ha dit...

Guillem mira qui ens ha donat els tres punts avui!! JAJAJAJA!!!!!

Coquito Rodrigues ha dit...

Ke gran...ara mateix depenem de nosaltres per entrar al play off amb un equip que ha patit lesions, jugadors ludopatas, gent que cobra tard, fugides de cracks i entrenadors ineptes. La veritat és que no està gens malament...ke plegui tothom!!!!!!!!! Fisio pleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Guillem Mas ha dit...

buennu buenuu un cop de fortuna el pot tenir tothom!!! pel que m'han dit en santi ha fet uñn gol d'oportunisme després d'entrebancar-se contra ell mateix i ha tingut tanta sort que la pilota l'ha rebotat contra al seu cos i mira... resulta que ha marcat

P.D. és raru que no s¡'hagi lesionat