dimecres, 23 d’abril del 2008

Conservem les nostres tradicions

SOS dret diví!!!

Estimats sectaris:

Acudeixo en el vostre crit d’ajuda per conservar els nostres principis. Des de la creació del blog, he observat des de la distància el transcurs dels esdeveniments que hi succeïen. No he vist la necessitat d’intervenir-hi fins a dia d’avui.

Com a pare del dret diví, corrent el qual vam crear ja fa uns quants anys i MAI havia estat qüestionat per ningú, em bull la sang quan veig que està sofrint un procés de desqualificació sense precedents. És un bon exercici per a la salut democràtica fer consultes i critiques internes per veure quines són les diferents opinions dels nostres sectaris i quines són les polítiques a dur a terme. Però, en el cas del dret diví, no podem acceptar cap mena de discrepància. NINGÚ pot tenir una opinió diferent sobre el fonament de la nostra ideologia. Sí el dret diví cau, l’Hermandad no tindrà raó d’existir. Tindria més sentit el món de “la nausea” de Sartre que no pas una Hermandad sense dret diví. D’acord amb en Bertu, invito a tots els traïdors a donar la cara i que abandonin l’Hermandad amb deshonor. Pels que ens vulguin seguir-nos enganyant, proposo iniciar unes purgues en el sí de la nostra secta que faran que les del gran Iosif Stalin siguin un joc de nens al costat de les nostres. Hem de perseguir, torturar i executar els traïdors. Acabaré l’escrit, valgui la redundància, amb una cita de Marx: EDUCARORS DEL MÓN, UNIU-VOS!!!

HE HE HERMANDAD!

6 comentaris:

Coquito Rodrigues ha dit...

jjajjajjajajajja tens tot el meu suport per portar endavant les purgues.


DD o mort!!

Sant Judes ha dit...

em quedo amb aquesta frase: "Sí el dret diví cau, l’Hermandad no tindrà raó d’existir"


jajajaja

tot el meu suport!

Anònim ha dit...

UNIM-NOS PER ELIMINAR AQUESTS TRAÏDORS DE LA NOSTRA COMUNITAT!!

EL DRET DIVÍ VA SER OTORGAT A L'HOME PER EL NOSTRE DEU CREADOR DE TOTES LES COSES, PER TAL D'EDUCAR LA DONA!!!!! SI ALTEREM AQUEST ORDRE, DESEQUILIBREM LA BALANÇA NATURAL I AIXO NOMES ENS POT CONDUIR CAP AL CAOS DE LA SOCIETAT MUNDIAL!!! I FINALMENT A L'AUTODESTRUCCIÓ DE LA ESPÈCIE HUMANA!! SENYORS....HA ARRIBAT L'HORA DE DEFENSAR EL DRET DIVÍ A ULTRANÇA!!!!
MATEM A TOTS ELS DISSIDENTS DEL DRET DIVÍ SENSE MIRAMENTS!!
DD O MORT!!

Mr.VetSon ha dit...

plas,plas,plas,plas,plas,plas!!! (aplaudiments al gran discurs del nostre gran ideòleg -evidentment el so provè de la meva mà colpejant enfurismada la galta d'una dona inferior-)

ESTÀN ATENTANT CONTRA LA MÉS PURA DE LES CREENCES DE LA NOSTRA SECTA, I A MÉS HO FAN DESDE DINS!

MORT ALS HERETGES! MORT!

HEHE HERMANDAD

bertinha ha dit...

aquí hi ha molta gent que encara no ha pronunciat públicament la seva fidelitat al DD, per tant decreto que qui no hagi mostrat el seu acèrrim suport al pilar central de l'hermandad, en un periode de 2 dies, serà incriminat en un procés sumaríssim i cridat a declarar-ser torturat-morir

DD o mort!

Mr.VetSon ha dit...

ooooooo!!! berto t'has posa't en fly!! excel·lent!