dimarts, 29 d’abril del 2008

actualitat futbolística del degà


En la secció setmanal de actualitat futbolística del degà cal destacar la victoria a castefa amb gol de santi celaya. Vull destacar l'autor del gol per fer callar les crítiques de certs sectors tribuneros i afins a musiques de maceo parker, les critiques daquesta setmana han sigut molt oportunes.

La mala noticia es que ens coloquem 5èns, m'explico, en cas de triple empat es conta el total de punts entre els enfrontaments dels tres equips, en cas de stboi i premia guanyem nosaltres. pero en cas de doble empat amb sant boi quedem 5ens perque ells ens van guanyar a casa seva i al municipal vam empatar. Diumenge a cassa a les 12h.

Dijous hi ha un apassionant trofeu teresa herrera triangular entre el dega, el girona i st antoni. Hora per concretar encara, sera a mitja tarda.

3 comentaris:

Mr.VetSon ha dit...

segur ke va ser un gol de força, entrega, velocitat... i segur ke el va celebrar picant-se el pit i cridant amb veu guerrera fent valdre la seva passió i emotivitat!

horchataman!

Guillem Mas ha dit...

jajaja! santi celaya... què us podria dir que ja no sapigueu d'en Santi??? només dir-vos que en el seu rostre hi veig reflexada o, més ben dit, hi veig una còpia de la gloriosa imatge del Gran Guerrer Carles Puyol, concretament en el momnet d'aixecar la II Copa d'Europa. És més!, l'èpica que caracteritza el nº7 del jugador del Palamós, Santi Celaya, és la imatge més fidedigne de la ferotge brutalitat que es desprenia a la batalla per part d'un guerrer d'Sparta.
Alcaldessa Puta!

Guillem Mas ha dit...

Per cert Pomes m'agraden molt aquestes anàlisis que fas dels partits
Bona Feina!
Alcaldessa Puta!