dimarts, 29 d’abril del 2008

El debut den subi???



La Policia Local de Palamós va ser alertada que un individu protagonitzava aldarulls a l'interior d'un bar del carrer de López Puigcerver. Els agents van intentar calmar-lo però l'home va reaccionar violentament i va clavar una puntada de peu a un dels policies. Finalment, va ser reduït i detingut sota l'acusació d'atemptat a l'autoritat. L'individu té 38 anys, és d'origen magribí i resideix a Palamós. L'agent que va rebre el cop va haver de ser atès a l'hospital de Palamós d'una ferida al genoll.



Si no recordo malament Can Met és al carrer López Puigcerver no???

5 comentaris:

Sant Judes ha dit...

jajajajaja

o es can met o el copacabana...

jo opino que can met

Sant Judes ha dit...

PER cert sempre m'ha fet gràcia la frase aquesta tant col·loquial que s'utilitza en el català correcte" -donar una puntada de peu-


Parlem malament!!! Culonge va amb u i puntada de peu es PATADA!!

puta tv3!

pomes ha dit...

segons fons no oficials es comenta pel poble i tothom en parla que hi han dos hipotesis del succes:

1-en met estava tant trankil prenentse varis subiranes alhora quan va veure un home de raça sospitosa. aki van començar els aldarulls, akell home no sabia ke no pot entrar als bars de la familia.

2-l'home (tapat per no veure la seva raça) estava trankilament a la barra quan en una distracció amb el seu colze va tirar mig cubata d'un dels cambrers (...) i els cambrers sels hi van tirar a sobre refusant lactuació tant despreocupada per part del personatge

Mr.VetSon ha dit...

jajajajaja! kin local de mala mort!jajaja!

christian, totalment d'acord! puta tv3 i els seus catalanets de postal!

bertinha ha dit...

baralles a la granja familiar de can met, on les families van a prendre xocolata amb xurrus els diumenges al mati sortint de missa?
no pot ser, segur que és el copacabana