diumenge, 13 d’abril del 2008

cronica del desplaçament

Benvolguts companys sectaris
El desplaçament a Banyoles ha brillat pel bon joc del dos conjunts, la cordialitat i amista entre clubs gironins.....

NO US PUC ENGANYAR! el partit ha estat pèssim i el gol l'hem fet a la segona part quan hem jugat una mica a futbol, la resta del partit ningú a jugat a res i pel que s'ha vist al camp, dono per bo l'empat, tot-hi que sempre fa mal que t'empatin de penal (duptós) i a cinc minuts del final.
tot-hi aquest empat amb gust amarg, valoro molt positivament el moment de celebració del gol (moment gloriós) que en Cornellà a vingut i ens hem fos tots en una càlida abraçada (que emotiu...)

Val a destacar la presència d'aficionats inflitrats vinguts de diversos punts del món i que l'afició ha animat més en la primera part que en molts dels partits del municipal.

Finalment ressenyar dos coses: La terrassa del bar que hi ha al camp del Banyoles i el càntic entonat als instants finals del partit, aquí va:

La sopa és més bona
amb ossos de persona!

Sopa de Galets!
amb carn de bailets!!!

6 comentaris:

Sant Judes ha dit...

LA SOPA ES MES BONA AMB OSSOS DE PERSONA



juasjuasjuasjujujuasjuasjuasujasjusajuajuasjusau


QUIN GRANDISSIM CÀNTIC!! DE QUI ES???

ES EL MILLOR CANTIC QUE HE SENTIT MAI DESDE: EL PORTER DEL RUBÍ NECESITA BISTURÍ

Coquito Rodrigues ha dit...

Totalment d'acord volem un camp com el del banyoles on desde el bar es pot seguir el partit.

Destacar que a banyoles sembla que toca molt el sol a jutjar per la pell de molts dels seus aficionats.

Comentar que la presència de aficionats que no eren del palamós barrejats amb gent de la penya va embrutir la imatge que té la penya allà on l'esport agermana.

Resaltar que la secció Hermandad es va separar en algun moment del partit de la penya i es va enfrontar a ella amb càntics xenòfobs i feixistes.

Senyalar el canvi tàctic de lequip que va ser el 4-3-3 i que no va ser del tot eficaç. Si us plau, no és moment d'apuntar-se a una tàctica d'un equip com el barça...sobretot actualment i amb lequip ke tenim...

P.D: aquests càntics són den Nyam...i stic dacord...son molt bons.

Mr.VetSon ha dit...

espectacular el càntic!!!jajajajjaja! boníssim!! si l'hi aplikessim el nom d'un ekip rival ja seria la polla!!jajajaja! nyam for president!

Mr.VetSon ha dit...

algú ha votat en freddy mercury!!!uooouououoooooooo! era el fiestero trampa!
se t'ha vist el llautó, amic de la foscor!
jajaja

pomes ha dit...

Varies discrepances amb relacio al partit. Crec que es bo el canvi de sistema i des del meu punt d vista ens va anar be, pq amb el 4-4-2 stavem molt encallats i cal destacar la recuperació de jaume duran.

per mi i sens dubte cantic de lany: la sopa més bona amb ossos de persona.

El partit lleig de collons xo disputat xo es ke a banyoles no saben jugar a res més. Encara estem vius. Hi ha presentació de la Hermandad aket diumenge contra el reus?

Coquito Rodrigues ha dit...

La tornada de jaume duran no tenia perquè provocar un canvi tàctic crec no??? Doble pivot amb yayà i carmelo/diego...duran vichu i fran...i al davant mi cal·lo.