dimarts, 22 d’abril del 2008

Casi vomitut


Hola estimats sectaris noticia:


Una expedició del Girona CF visitarà el Vaticà i tindrà una entrevista amb el Papa. D'aquesta manera el club agrairà la magnífica temporada del seu primer equip. L'expedició sortirà de l'aeroport de Girona el 29 al matí i la mateixa tarda farà una visita per Roma amb un capellà/violador de nens català. Serà al 30 d'abril quan l'expedició assisteixi a l'audiencia de Benet XVI i comparteixi amb el pontifex 3 o 4 minuts.

Aquest viatge serà gestionat pel bisbat de Girona.
Vomitiu. Puta el Girona!!!

4 comentaris:

pomes ha dit...

Es comenta que la hermandad ha cedit una samarreta a Matamala i quan es fagin la foto, ensenyara la samarreta. Matamala es del palamos...

Anònim ha dit...

realment repugnant!! m'agradaria saber que n'opinen l'afecció més radical d'aquesta vergonya d'equip! botiflers! sou la vergonya del fútbol català!!
PUTA AL GIRONA!!!

Sant Judes ha dit...

ES comenta que hi han anat, perque han sentit a parlar de LA FAMOSA HERMANDAD, i van a negociar amb el papa sobre el nostre traspàs al girona c.f. , avui m'han visitat dos homes foranis amb una extranya túnica, dient que eren de la guardia vaticana.
M'han oferit diners, riqueses i plaers, però els he respós que l'hermandad no cedeix per a res, que es invencible e indeformable.
Total, que es veu que haurà d'anar el papa a animar el girona, es veu que li agrada tirar pots de fum...

Guillem Mas ha dit...

ni apelant a la sort divina el Girona pujarà de categoria!!
és una vergonya que una institució esportiva com és el girona hagi d'anar a agraïr-li al papa el triomf de 2a B, el següent què serà, fer soci a en Montilla????
Vinga home, que no ens mamem el dit!!