diumenge, 20 d’abril del 2008

CORRENTS INTERNES

Sembla que hi ha discrepàncies en el si de l'HERMANDAD respecte el dret diví, un pilar fonamental de l'agrupació sectària que ens constitueix i regeix les nostres accions.
En el transcurs dels darrers dies, ha anat en augment la dissidència interna respecte el posicionament global
Proposo que els miserables que clamen en contra de DD donin la cara i mostrin els seus dèvils arguments que no legitimitin el DD

DD o mort

plabell secció goriles del congo

4 comentaris:

Coquito Rodrigues ha dit...

Trobo lamentable akesta gent ke ha votat en contra. El dret diví és una cosa amb la ke no es juga!!!

DD o mort!!

Mr.VetSon ha dit...

mort als heretges! neteja ideològica interna JA!
Per una hermandad sana, unida i unànime!

DD o mort

Anònim ha dit...

ja n'hi ha prou!!! a dia d'avui, ja tenim 4 heretges dins la nostra comunitat sectaria!! traïdors que es mostren en contra del eix vertebral de la nostra ideologia! el gloriós Dret Diví! Però els molt covards no son capaços de donar la cara!! segur que són d'aquells que quan arriben a casa els hi fan un petó a les seves dones...grrrrr!!! en comptes d'una bona bofetada que els hi deixi ben clar qui mana a casa!!! proposo prendre mesures dràstiques.. proposo posar el cas en mans del PLABELL!!

no ho oblideu germans sectaris... quan arribeu a casa, claveu-li una bona pallisa a la vostra dona!! sense miraments!! vosaltres no sabreu mai perque... pero ella segur que si!!

VIDA ETERNA AL DRET DIVÍ!!

bertinha ha dit...

En cipot te raó
hem de crear un tribunal inquisitori que trobi els culpables de l'agresió al DD i els castigui per aquest desacatament.Serà un judici sumaríssim on només hi hauran fiscals i lacusat actuara sense defensa (com a Guantanamo)
Proposu q els membres que el conformin siguin reconeguts defensors el DD per tal d'evitar talps que DESVIIN el correcte veredicte

DD o mort!