dilluns, 5 de maig del 2008

és que algunes van provocant...

Jefes! aquí us deixo una de les obres més excel·lents per la causa divina. Com podreu observiar el vídeo ens obsequia amb una acció caracteritzada pels següents punts:

  • Una acció ràpida i concissa
  • El tó de la dona és absolutament provocador
  • L'home mostra una actitud de constant apreci vers la seva vida davant la indiferència de la dona
  • El principi la dona dur a terme una silenciosa i freda aparició la qual ens mostra la seva perversitat i premeditada acció
  • La dona reacciona de manera completament desproporcionada ja que des de bon principi interpreta malament les instruccions partinents del gènere masculí

Això ens porta a les dues següents conclusions:

  • L'orígen de la picabaralla es troba en un error absolut de la dona perquè hauria d'estar dormint el sofà és ella
  • La mediocre resposta de l'home envers la incontinència de la dona. I és que jo no deixaria que s'orinés al mig del menjador.

Així doncs, petits sectaris, no cometem els mateixos errors que aquesta pobre víctima i que entre tots ens preguntem quins són els orígens que han ocasionat aquesta incorrecta reacció de la dona.

Recorda-ho, tu podries ser el següent.

Alcaldessa puta!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

aquest home si que en sap!!! mà dura!! aixo es el que els cal!! colla de males putes!!! només pensen en anar remenant la cua!!! els encanta que els mirin el cul i anar escalfant braguetes!! no tenen dignitat ni amor propi, snezillament es comporten com animals i és així com mereixen ser tractades i educades!!
esperem que aviat s'apliquin els principis del dret diví a totes les llars del nostre país!!

Mr.VetSon ha dit...

jo he pres apunts... excel·lent gestió de la por! y m'ha encantat la humillació pertinent davant d'actituds inprocedents per part de la femella!
jasjasjas!
ara, totalment d'acord amb els pocs reflexos que mostra el mestre en el moment de la pixada... per favor! kina manera de tirar una bona feina per terra!

(ara en serio, posa els pèls de punta la peli, per cert ja que en guillem no ho fa us la cito "te doy mis ojos" de Iciar Bollain)

Like a Rolling Stone... ha dit...

Totalment d'acord Mendi, gran directora i actriu Icíar Bollaín. Us recomano una peli en la que apareix (en aquest cas com a actriu) "Tierra y Libertad" de Ken Loach, inspirada en l'obra de George Orwell "Historias de Cataluña" en la que narra la seva experiència a España durant la guerra civil española.

I una bona alternativa per no veure la tele aquest dimecres a la nit...