dimarts, 13 de maig del 2008

A mi els gossos no m'han fet res...


Estimats sectaris hem torno a dirigir a vosaltres per informar-vos d'una altre noticia digne d'aquest blog i que m'ha fet recordar la Teresa dels bons temps.


Una botiga d'informàtica de la cadena BEEP prohibeix l'entrada a gossos i rumanesos


Segons el diari EL PAIS una botiga de Alcudia (Illes Balears) es va veure obligada a retirar un cartell que estava penjat a la porta i que hi posava literalment i amb faltes d'ortografia incloses: "Se prohíbe la entrada sin previo aviso a perros y rumanos, de lo contrario saldrán hechando ostias"


A part d'aquest text a l'aparador de la botiga, dins l'establiment hi havia un manifest titulat: "Inmigración" i amb el subtítol: "Descripción del cabrero de ayer después de que tres rumanos me robaran tres portátiles" i en el cos de l'escrit el propietari del comerç s'explaia: "Hoy quiero hablaros de algo, y es de esa plaga que va en aumento, son esos P... Rumanos ¡ohhh! que encima también trabajan los días de fiesta" o "Te dicen que no hablan español, pero lo entienden todo, voy a cortaros las manos rumanos hijos de P..."


A l'autor d'aquest escrit li van robar 3 ordenadors valorats en 3000 euros.


La meva pregunta és: i on és ara la llibertat d'expresió???


2 comentaris:

Anònim ha dit...

REALMENT INDIGNANT!! pero aquest home es pasa una mica.... POBRES GOSSOS JODER!! no entenc perque no els deixa entrar!! la protectora d'animañls hauria de prendre mesures... Ah! i en el cartell hi hauria d'afegir que també es prohibeix l'entrada a espanyols!! ara que,.... em sembla que aquest home es també un gran xarnegàs!!!!

Mr.VetSon ha dit...

jjajajajaja! ara, ara, que comencin les noves expulsions... de l'última ja en fa 500 anys...