dimarts, 6 de maig del 2008

ACTUALITAT DEL DEGÀ


estimats sectaris:

com ja s'ha comentat estem davant d'una setmana molt important del nostre equip. cal fer un bon balanç del partit a cassa que en linies generals es va fer un partit molt bo i amb ocasions de gol a cascoporro, però com sempre no les fem. La llastima va ser la ultima ocasió de jaume duran que esta amb un bon estat de forma. Segurament certs sectors tribuneros QUE NO SON SOCIS ja estan preparats per criticar el joc i plantejament del ekip però lunic ke fan es embaucarnos (tampoco estamos tan mal). Impresentable el preu de les entrades a cassà.

Cal veure si es recuperen dos jugadors importatns com gallardo i cornella, el primer amb molesties musculars que te més numeros de ser al partit del diumenge i en david amb inflamació al genoll es més dubte.

Ara nomes depenem de nosaltres i de l'afició que ens ha marcat el camí de la promoció. Ara ve la pobla de mafumet que està en bona forma però sera un juguet a les mans dels nostres ídols. Tots diumenge al camp!

2 comentaris:

Pessigollaire nº 44 ha dit...

Ei Pomes he llegit al diari que les dos últimes jornades tots els partits seran a les 12!!! Es cert!!!

Mr.VetSon ha dit...

comes, pel degà, deixa't els dits, esquerdat les falanges per recuperar als nostres guerrers caiguts! tot sacrifici es poc pel nostre club!
FORÇA PALAMÓS! ARA I SEMPRE!

espero ke tot els membres de l'hermandad vinguint al camp a animar al club degà! ha arribat el moment de donar el nostre suport fins les últimes consequències! i si tot va bé, ahir vaig parlar amb en parals, per organitzar un autocar al camp de la rapitenca!