dijous, 19 de juny del 2008

GAMBERRADA


Aprofitant les festes i tot plegat, crec que hauriem de complir una gamberrada de la que molt n'em parlat sempre, i mai hem arribat a fer, se que publicar a internet un "delicte" no es la millor opció per passar desaparcebuts, pero vaja, després de les coses que hem arribat a publicar (44, d.v. etc...) crec que ja no ve d'aquí!

I ja que tenim un punt de reunió proper a la font més gran de la comarca, ens hem de posar d'acord i comprar algunes ampolles de "fairy el milagro antigrasas" i anar a complir deutes pendents!

queda dit!

6 comentaris:

Mr.VetSon ha dit...

sisisiis, això i lo de canviar el cartell de calonge ho hem de fer com sigui!
hora i dia! s'ha d'esbrinar kin detergent fa més espuma i portar endavant el nostre malèfic pla...jajajajojojojojajsofdjJOJOAJOAJOOJFOASDOJOOJAJ!(somriure embogit in crescendo amb reverb)

Sant Judes ha dit...

home si el fairy amb una gota renta 6000 plats (ho diuen a l'anunci)
no vull saber que deu poder fer una ampolla josajosajosaoj

Doncs el primer dia que fem un sopar per aqui el pìs o aixi, procedim.

Pessigollaire nº 44 ha dit...

Proposo que fagis una nova enquesta rapida Mendi:
QUIN ES EL DETERGENT QUE FA MÉS ESPUMA?

Anònim ha dit...

aixo!! aixo!! el dels cartells es el millor de tot!!! puta Calonge!!!!

Coquito Rodrigues ha dit...

Ei ei akesta idea m'agrada molt eh...realment em fa molta ilusió. Rollo club de la lucha. La gent de bon dematí mirant la font plena d'espuma i pensant que és una reclamació d'un grup clandestí. Magrada.

Anònim ha dit...

i enmig de la escuma el cos sense vida de dues dones, mostrant signes evidents de violència pre-mortem i post-mortem!!!! quina meravella!!! llavors si que ja no hi hauria dubte que l'acció terrorista ha sigut duta a terme per el komando spaghetti!!! jajajjajaj