divendres, 27 de juny del 2008

DISTURBIS - PUTA ESPANYA




Avui m'he comprat la samarreta de la selecció alemanya, que ni em va ni em ve , això es veritat, però aquests fills de puta que es sentiràn molestos, tots aquests mateixos que diuen "putos catalanes", tots aquests que es passejen per les nostres terres onejant banderes d'espanya com si havessim retrocedit varies dècades, a tota aquesta gent, a la que desitjo que es menjin el més gran dels cagarros de resaca que mai he cagat, que sàpiguen que aquí no nomès no som espanyols sinó que odiem amb la més eterna pertuberància mental el seu espanyolisme de merda, i que si mai tornen temps de guerra no dubtarem mai d'apretar el gallet contra els seus caps plens de floridures i retràsos mentals.


CATALUNYA CATALANA, FEM FORA AQUESTA GENT!

5 comentaris:

dani ( males notícies) ha dit...

en tot lloc i en tot moment sigui concebut aquesta realitat jo no negaré qui soc i d´on vinc ( fideuà els diumenges) ODI ETERN AQUEST GENT INFAME.

CATALUNYA AL COR.BOOTBOYS.

Guillem Mas ha dit...

(aplaudiments) m'ha sorprès la teva claredat i explicació digne de braveheart! Clar que sí!

A tope amb els cagarros de ressaka!

Alcaldessa Puta!!!

bertinha ha dit...

segueixu amb el comentari d'en Guillem, quin gran article, digne de passar a l'història de l'hermandad
mort a les floritures mentals

Coquito Rodrigues ha dit...

hosti christian acabo de pensar en tu...he fotut un cagarro de ressaca digne de les boques dels espanyols.

Mr.VetSon ha dit...

ara, ara, ara! que torni el timbaler del bruc! tots al montseny a camps d'entrenament! HA ARRIBAT EL MOMENT DE LA REVOLTA! en el moment en que acabi el partit, hagi o no guanyat Espanya, totes les forces rebels ens hem d'unir i atacar els xarnègos en un moment de tanta debilitat emocional! HA ARRIBAT EL MOMENT GERMANS, UNIM-NOS EN LLUITA PER LA PUBERTAT! (lluisss)