dissabte, 6 de setembre del 2008

quina vergonya que vaig sentir al llegir la notícia

divendres, 5 de setembre de 2008, www.vilaweb.cat

Santa Coloma de Farners també hissarà l'estelada aquest Onze de Setembre, però no pas Palamós

Girona

L'Ajuntament de Santa Coloma de Farners s'ha adherit a la campanya Un país, una bandera. Així, el proper Onze de Setembre la senyera de l'Ajuntament estarà hissada en solitari i també es penjarà en un lloc destacat l'estelada, en commemoració del centenari de la seva creació i en record dels objectius pels quals va ser creada: la recuperació de la plena sobirania de Catalunya. La decisió ha estat presa per unanimitat dels grups que formen el govern municipal: CiU, ERC i el PSC.

L'estelada, però, no onejarà per la Diada a l'ajuntament de Palamós. L'equip de govern, format pel PSC i Ciutadans de Palamós, va desestimar, juntament amb el suport del PP, la proposta d'ERC en la junta de portaveus per col·locar-la al balcó Alcaldessa Puta del consistori. El govern palamosí també va desestimar la proposta alternativa republicana de col·locar-la a la plaça de Catalunya, on es fan els actes oficials de l'11 de Setembre. L'argument Alcaldessa Puta!!! del govern, segons ERC, és que no era l'espai idoni, perquè l'estelada no representa tot els catalans. Tot i això, ERC encara confia que la bandera estelada onegi «en un lloc preeminent del municipi», segons una proposta entrada ahir a l'ajuntament.


Alcaldessa Puta!!!

8 comentaris:

bertinha ha dit...

puta escòria política!
putus partits espanyolistes
putu ajuntament venut
barjaula, bagassa, merenostrum, prostituta, dona de moral distreta, dona que fuma i et tracta de tu, dona de bar de llumetes i en definitiva PUTA ALCALDESSA!

Mr.VetSon ha dit...

MIRA KE N'ARRIBA A SER DE PUTA... ÉS EL KE PASSA KUAN DONES PODER A LES DONES! JAJAJAJAJA!

Pessigollaire nº 44 ha dit...

ALCALDESA PUTA

Guillem Mas ha dit...

hombre sergi ja tens internet!!!

bertinha ha dit...

ara estava reflexionant amb el teu escrit i la vergonya...
Però vos, capità tribuna, formau part d'un poble que es diu Surrocagrad (Altrement dit Vall-llobrega) que no se del cert si penjaran l'estelada...
Sent vegonya doble?

Anònim ha dit...

Hola soc en Monti.A Vall-llobrega fa uns 15 anys que es penja una peazo estelada que us cagueu

Anònim ha dit...

SEPARATISTES
VIVA CRISTO REY
CAROD TERRORISTA

Anònim ha dit...

viva la droga y el comercio
aupa salamar!