dimarts, 30 de setembre del 2008

JA ÉS HORA QUE DIGUEM LES COSES PEL SEU NOM!!! JA N'HI HA PROU DE CONYES D'INSULTS I TONTERIES!!! 33 O MORT!!!!!










Què vol dir 33?
Es pot ser independentista, nacionalista o regionalista, però els que lluitem per una Catalunya Catalana volem un país, Catalunya, de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó, plenament normalitzats i això significa una nació lliure, independent, reunificada i on es visqui plenament en català.
No volem la independència tant sols per gestionar els nostres impostos i inversions, ni per poder repartir el pastís del poder entre els polítics de casa nostra, volem la independència com eina per poder catalanitzar plenament la nostra nació, on el català com a llengua i cultura sigui l’eix vertebrador de les diferents comunitats que s’hagin anat establint des de la formació de la nostra nació.

No volem una Catalunya acultural, mal anomenada multicultural, volem una Catalunya Catalana on el dret a viure en el nostre món, el català, sigui norma i costum.

Som racistes? Aquesta és una de les crítiques més habituals que es fa al moviment per una Catalunya Catalana (33). NO som racistes per la senzilla raó que els catalans NO som una raça, som un poble, una nació, i els nostres trets diferencials no inclouen la raça. Qualsevol persona provingui d’on provingui pot esdevenir català si s’integra al nostre món cultural i lingüístic. Però cal una política d’immigració per evitar immigracions massives que comporten la formació de ghettos on la integració és pràcticament impossible.

Som feixistes? NO, i justament el nacionalisme que defensem és el més democràtic dels existents car rebutgem les ideologies totalitàries, tant el feixisme com els seus companys de viatge, el comunisme i el nazisme. Volem la llibertat de Catalunya però també la llibertat dels catalans i cap ideologia totalitària pot prendre’ns el nostre anhel de llibertat.


Fet i fet, 33 vol dir catalanitat i llibertat. 33 = Catalunya Catalana!

100 comentaris:

Anònim ha dit...

molt maco , només cal fer una ullada pel forum d'UNC i ja veus el que corre.

Si vols dir les coses pel seu nom has de dir que ets de dretes i que els inmigrants no tagraden per que creus que són el problema del nostre pais , no és per la raça... es que són problematics. Sincerament no he vist mai tanta demagogia i complexes en un partit ,no entenc per que els costa reconeixer publicament que són racistes i xenofobs. En definitiva molta però que molta pena .

Anònim ha dit...

És la teva opinió i la respecto...
Però et recomanaria que donessis una ullada al teu voltant, a tota la gent amb la que has de conviure, pels carrers del teu barri, siguis d'on siguis i et preguntis el perquè de la major part dels problemes i qui els provoca. Jo ho tinc clar. Per això diem prou! tu fes el que et sembli!!

I no t'equivoquis, no som ni racistes ni xenòfobs, però aquell que ve d'un altra terra, sigui quina sigui, sigui blanc o negre...
té la obligació de respectar la població del país que l'acull i que li dóna la vida!!! i aixó inclou integrar-se! parlar la meva llengua i fer-la més forta! respectar la meva cultura i defensar-la a mort, enlloc d'imposar la seva!! i és completament inadmissible que a sobre que els acollim a la nostra terra, gaudeixen d'una seguretat social que nosaltres portem decades pagant, entre moltes altres coses, es dediqin a robar les nostres cases i establiments, a agredir la nostra gent, i a fotre merder cada dos per tres pels nostres carrers, bars i discoteques, generant inseguretat i encara més control policial, que també paguem nosaltres, i que, a més, desllueix les nostres festes.

En resum, tu segueix fent el hippie, jo seguiré defensant la meva terra davant tot aquell que la vulgui traïr!!

33!!

Anònim ha dit...

catalunya catalana!

mori el mal govern!

Anònim ha dit...

un discurs ple de tòpics , si tu generalitzes associant inmigració i delincuència , és normal que nosaltres associem UNC i xenofobia . De la mateixa manera que jo no puc negar les practiques poc civiques de alguns inmigrants ,tu tampoc pots negar que a UNC i conviuen racistes , xenòfobs i nacional socialistes.
Per altra banda , el que és realment patetic és la utilització del 33 , els nazis alemanys utilitzaven el 88 per que a alemanya s'els pot acusar d'apologia , però senyors , per molt dolents que siguin els xarnegos , jo encara no he vist ningú denunciat per dir catalunya catalana , així que no se a que ve aquestes criaturades , com ara que començo a veure que ja esteu posant de moda la utilització dels 3 dits a l'estil NS o lo flipats que esteu amb els hereus del Duce de la Lega Nord. I ja no dic res dels Boixos de UNC per que això és internet i tot se sap.

Kryten ha dit...

Una pregunta: aquests són els plantejaments de la hermandad? (no és retórica, es ke hi estic d'acord en gran part, només trobo a faltar ke no hi hagi diferències de classes socials pk tothom tingui les mateixes oportunitats a la vida). Em penso ke el meu lloc és en terra de ningú.

Mr.VetSon ha dit...

ep, ep, ep, ep! FRENASSO!

això és el que pensa en Ribot i en cap moment el que pensa L'HERMANDAD.
L'Hermandad és un grup d'amics que van a animar el palamós i almenys al meu entendre un grup de gent sense uns paràmetres ideològics comuns. cadascú pensa el que vol i agrairia, alex, que no possesis el nom de L'Hermandad en aquests escrits teus.

Sant Judes ha dit...

tatu, de cap manera són els plantejaments de la hermandad eh! que quedi clar!!

Anònim ha dit...

es igual , us fotrem a tots al gulag!! jajajaja Tatu trentatresià! et farem la baca!

salut , empordà i llibertat!

Anònim ha dit...

MENDI, ON HAS VIST QUE JO HAGI INVOLUCRAT EL NOM "HERMANDAD" ALS MEUS PENSAMENTS???????????????????????????????????????

DEIXEM DE VEURE FANTASMES ON NO N'HI HA SIUSPLAU...

Anònim ha dit...

accepto que és posible que dins d'UNC i entre els membres que lluiten per una catalunya catalana, hi hagin membres que tinguin pensaments xenòfobs o racistes però no generalitzem siusplau!! que d'això se'n diu crítica fàcil. Cada persona té la seva manera de pensar per molt que s'assocïi a un grup amb una ideologia determinada. sigui quina sigui sempre hi hauran dissidències. Referent a lo del 33 com a símbol, és ben bé això, un símbol! no calia associar-ho amb la ideologia alemanya nazi...

repeteixo... no busqueu els tres peus al gat...

Kryten ha dit...

Moltes gràcies per aclarir-m'ho tot, tot i així veig ke també hi podria encaixar entre vosaltres, el ke passa, com he dit es ke tinc una mescla estranya al cap, ke no s'hi avé ni de conya amb res que conegui.

Jo crec ke s'ha de posar mà dura amb la justícia i ke s'han de tractar tots els ciutadans per igual (Espanya, Europa i Món també), però també crec ke tot poble té dret al autogovern si ho desitja democràticament. Crec ke s'han de blindar fronteres pk no entri xusma, però tb crec en l'acollida legal i en el repartiment de rikeses i del treball a nivell mundial. Com podeu veure es un guirigall utòpic ke no encaixa gairebé enlloc.

Gràcies altre cop.

Força Palamós, Força Hermandad i Força Penya Sport.

Anònim ha dit...

QUINS COLLONS QUE TENIU!

Ara salteu justificant-vos dient que aquests no són els plantejaments de l'Hermandad.

Tanta por teniu? Cuantes vegades dieu 33 de conya o tenseu el braç també de conya?
Teniu por de que us diguin nazis?

Trobo molt fort que ara salteu, volent justificar-vos d'una cosa que no és " gaire greu".

Perquè no us justifiqueu quan parleu del maltractaments a les dones?
Us agrada que peguin a les dones? Què és aquesta merda del dret diví de pegar a les dones que fa tant de temps que prediqueu?

Ara dieu que era broma...

Teniu uns collons que és massa.

Per mi és molt més nazi estar a favor del maltractament de les dones que voler viure en un país on prevalgui la teva identitat.


Torno a dir: Quins collons que teniu!

Anònim ha dit...

Hola soc en Monti.QUE JEVI

Sant Judes ha dit...

a viam Senyor anònim, això es un blog personal d'un col·lectiu que en realitat no significa res més que un grup d'amics fent broma, que no entens o no t'agrada el nostre humor? cullons, precisament per aixó esrius com anonim.

En definitiva que si ens agrada fer broma sobre la violència de genere, sobre els nazis, o sobre els pelicàns tropicals de les illes salomón, es cosa nostra i no pretenem que tothom ho hagi d'entendre, ja que nosaltres, et ben asseguro que si que ho entenem!

El que passa que ara de sobte, la gent de "fora" visita el blog i es pensa que va en serio, doncs no , mai hi ha anat, i a qui no li agradi que es faci broma sobre segons que, o (i molt trist em sembla) es pensi que va en serio,
DOS PEDRES!!

Pessigollaire nº 44 ha dit...

Mira, ja nestic fins el collons!! Aquest un blog de conyes (a vegades surrealistes, pero de conya)
Si tu creus que som nazis, trentasians, i tot el que tu vulguis, alla tu!!! Ja t'hem dit el que hi ha, per la meva part no t'haig de donar més explicacions. Et diré més, si tant et molesta, vens al camp (pq pel que veig ens coneixes a tots) i ens ho dius i per la meva part no fare més conyes, de fet, quan fa que no sents un 33 al camp eh!? O sigui que menys parlar, ah! I ja que opines com a minim posa el teu nom, que tranquil que no matem, tot el contrari respectem més que molta altra gent.

I si no et mola el que posem no entris i punt!!!

FORÇA PALAMOS, PUTA EL GIRONA I ALL IN!!!!!!!!!


Cristian com va pel cel?

Sant Judes ha dit...

na fent, no paren de preguntar-me per en Met, que diuen que fa dies que l'esperen jasjasj


p.d. records de l'enrest lluch!

Anònim ha dit...

estic d'acord en que es pot fer broma de tot en privat , el problema es quan es fa on no toca , com per exemple en presencia del Sr. Meji jajajaja

home he de reconeixer que mai ma fet gens de gracia les vostres brometes ,ara d'aqui a pensar que sou el bastió nacional-socialista de la penya sport....
el que si us demanaria que no cantesiu mes lo de la madelein al camp de futbol , que a vegades sus en va l'olla.

ving nois tranquilitat i bons aliments.

per el sr. Cipot :
a que no t'agrada que generalitzin? dons és el que feu vosaltres ... ;)

l'alcaldessa us estima!

Sant Judes ha dit...

a mi pel ke fa lo de la madelein...o seguire cantant si cal...
I sinò que no l'havessin convertit en la puteta dels telenoticies.
(si hi tens una relacio familiar cambiare d'opinio.)

juligan_güarrior ha dit...

gracies per l'oferiment però no la conec de res , ;)

si només la cantessiu vosaltres tampoc pasaria res per que tampoc es sent tant , el problema es que tenim a la grada que canta lo que li diuen com un lloro jejejeje

Sant Judes ha dit...

jajaja aixo es veritat, et poses a cantar qualsevol bestiesa i tothom et segueix

Pessigollaire nº 44 ha dit...

Es el carisme de lHermandad! Que tothom ens segueix!! Jajajajaja!!!

Anònim ha dit...

haurem d'exigir un psicotecnic per poder iniciar cantics jejejeje

Kryten ha dit...

ara si ke veig ke el ke no està penjat busca la perxa, sou l' ostia! Deu n'hi do kin catxondeo, la culpa de ke els cantics bèsties triomfin és la cervesa, hem de tornar a la birra 0,0 de segona A!!! JAJAJAJA De totes maneres amb ki m'he petat de riure és amb el nick "alcadesa de l'entesa" ! Molt ben trobat... jejejej

Per cert: Alcaldesa PUTA ZOO-NECROFÍLICA!

Força Palamós!

PD: Sra. Alcaldesa si llegeix aisò sàpiga ke és broma, l'estimem molt, sobretot en pompa i borratxa.

Anònim ha dit...

oju!! ke en tatu es deixa anar!!jojojojo

Guillem Mas ha dit...

tornant el tema del cipot, crec que si tant estimem la nostra terra està bé que parlem de com afrontar el tema de la convivència de les diferents cultures a la nostra nació.

El que està clar és que aquest ha estat un país que ha optat per la via de la integració (i no a la via de la mutliculturalitat que encara prediquen alguns desfasats com l'esquerra verda).

Opino que la millor manera d'afrontar-ho, i diguent això també faig autocrítica, és esforçar-nos el dia a dia en què els nouvinguts (immigrants) se sentint a gust amb la nostra cultura i que el dia que vulguin l'arribin a practicar (això vol dir des de llegir un poema de Martí Pol fins a menjar arros negre el dijous).

El que vull dir és: qui és millor català o qui fa més per catalunya?? el tiu que es dedica a rajar dels immigrants des del sofà de casa o el que és voluntari d'una ONG de merda?

Alcaldessa Puta!!!

Anònim ha dit...

el que pasa és que alguns esperen veure els inmigrants fent castells i ballant sardanes quan el la majoria de catalans no ho fem. En definitiva exigim més als de fora que a nosltre mateixos. La cultura no pot ser imposada .

lo de alcaldessa puta! o deies per l'altre ?

Kryten ha dit...

És molt complexe el tema de la inmigracío, hi ha gent ke opina ke hi ha cultures més obertes ke altres a la manera de fer autòctona, però la meva humil experiència em porta a pensar ke es redueix tot a l'àmbit personal, es a dir, un s'integra si ho vol fer i si no, no ho farà. Clar exemple és el meu pare, de Còrdoba, desde petit va fer amics amb catalans, es va casar amb una catalana i ara ni sap parlar castellà i és independentista el tiu!. En canvi els seus oncles, encara desconeixen la nostra llengua i es reuneixen amb melangia al seu casal andalú, havent estat el mateix temps akí ambdós. És clarament una opció personal de l'individu.

Pessigollaire nº 44 ha dit...

Jo dic que ALCALDESA PUTA!!!

(Més que res per escriure algo més i a vuere si aconseguim que sigui el post més comentat).

juligan_güarrior ha dit...

home s'ha de reconeixer que potser ha estat el post on s'han vist els comentaris mes seriosos de tot el blog , ara un

alcaldessa PUTA !!

sempre queda be

Like a Rolling Stone... ha dit...

Queden tres pel comentari 33...

Crec que li tindríem que deixar aquest honor a en Cipot que és el que ha embullat aquest pollastre (mai millor dit, lo de pollastre...)

Anònim ha dit...

penso que el tema de l'immigració al nostre país, és un problema molt difícil de resoldre...aquest és un problema difícil d'enfocar i que afecta a tot el putu planeta.. i no serem pas nosaltres en aquest blog els que ho resolguem!
referent al tema de la integració, em sembla que us confoneu o ho porteu tot a l'extrem! No pretenem que els de la casa de Andalucia, ni els moros (marroquins perdó)i gitanos (persones de raça gitana perdó) (aclariments per si algú s'ofén)de la sauleda de Palafrugell quedin el diumenge per anar a ballar sardanes a plaça nova....tot i que sería maco, no ho podem esperar perquè com molt bé s'ha dit, no ho fem ni nosaltres. el perquè no ho fem... obriria un altre debat i paso... que la lii un altre ara!! però el que no podem tol·lerar es que vagis al super i al parar-li a una quilla xarnegassa, montillista de merda!! et diqui tota orgullosa... hablame en castellano que no te entiendo!! filla de la gran puta!!! que has nascut aquí!! que els teus pares i avis porten 50 anys aquí!! de que collons vas!! senzillament, no ho podem tol·lerar i punt!! i aixó és el que pretenem tots el que lluitem per una catalunya catalana entre altres coses, es clar!! el dret a viure plenament en català!!
33!

Like a Rolling Stone... ha dit...

32...

Anònim ha dit...

bé nois, ... ja hem arribat al comentari més gloriós d'aquest post!!! COMENTARI NÚMERO 33!!!!
gràcies a tots per la vostra col·laboració (Sobretot a un tal anònim que no tenim el plaer de conèixer)!! ha sigut un plaer debatre amb tots vosaltres! tot i que no n'hem extret cap conclusió ni hem trobat cap solució!! senzillament, la meva impressió es que jo he expressat els meus pensaments i tot darrera un munt de gent tolerant, respectuosa, multicultural, d'esquerres, catalanistes això si!! catalanistes de veritat que collons!! i encara més independentistes, m'han ofegat, com una volada de corbs, en insults, desaprovacions, falses acusacions, generalitzacions massa agoserades, lliçons de tolerància i respecte, etc... etc...
AIXÒ ES TOLERÀNCIA!!! EL DEMÉS SON TONTERIES!! GRÀCIES A TOTS UN COP MÉS!!

PD: I QUE DÉU GUARDI EL NOSTRE PAÍS, SI ES QUE ENCARA HI ÉS A TEMPS...

33!!

Kryten ha dit...

va mireu ke he fet avui, pels ke no l'hagueu vist:
http://www.anti-tomasmolina.webcindario.com/
i...
Alcaldessa puta! AJAAJAJ

Pessigollaire nº 44 ha dit...

No val! Ara estic gelos!!! Jo que arribem més lluny que vull escriure al 88!!!!!!!!!!!!!!!!!

HE HE HERMANDAD!!!

Pessigollaire nº 44 ha dit...

Mhe deixat la paraula VULL despres del jo!! Perdo!!!

Like a Rolling Stone... ha dit...

no no ni perdó ni res! a chupar-la!

juligan_güarrior ha dit...

el primer anonim he estat jo , i sobre el tema de insults i demés histories que dius , jo no se on els has vist , peroja que comentes el tema de "generalitzacions massa agosarades" em sembla que aquet comentari teu : "i és completament inadmissible que a sobre que els acollim a la nostra terra, gaudeixen d'una seguretat social que nosaltres portem decades pagant, entre moltes altres coses, es dediqin a robar les nostres cases i establiments, a agredir la nostra gent, i a fotre merder cada dos per tres pels nostres carrers, bars i discoteques, generant inseguretat i encara més control policial, que també paguem nosaltres, i que, a més, desllueix les nostres festes." et deixa ben retratat . Només et falta dir que emplenen el carros als supers amb tiquets dels serveis socials i despres carregen la compra a un mercedes que han comprat venent droga.

home , jo tinc un treballador marroquí bereber, que no moro , aixi que segons el racialistes que corren pel UNITAT seria de raça aria ( comentari per fer bulto). La questió es que jo pago la seguretat social d'aquet noi i avans d'aixo la pagava el seu pare que porta 20 anys aki , aviam si em fas entendre per que no poden gaudir de la seguretat social com tu i com jo ?
també he de dir que ha casa meva sempre entra per la porta , no de nits per la finestra .

per cert cipot , tu als prostibuls hi vas a donar lliçons de catalanitat?

Kryten ha dit...

Òstia si! quan era solter, ejem, un cop se'm va ocórrer la idea ke em patejaria els prostíbuls de la comarca fins a trobar una catalana, a poder ser amb el cony pelut. Bé, si no recordo malament, anava pel tercer o quart local, quan em vaig adonar ke de catalana ni una... i de pelut, bé deixe-m'ho estar pk sempre era la meuca més lletja, em va fer repel·lús. Al final me'm vaig anar cap a casa amb la butxaca força plena i amb el collons ben plens d'"amor"!.

Sant Judes ha dit...

no si ja ho dic jo...si al final resultarà que a unitat esta ple de gent d'esquerres...jajaja

juligan_güarrior ha dit...

si jo en vaig veure algun celebrant el final del ramadà....juajuasjjuas

Sant Judes ha dit...

es comenta que UNC estan agremanats amb SOS RACISME

jasjjas

Anònim ha dit...

l'últim cop que vaig visitar un prostíbul vaig ensenyar una rumanesa a ballar sardanes i varem fer un castell de 2 sense folre però amb manilles! joasjoasjoas!!!

Anònim ha dit...

COMENTARI 44!!! DD!!


sabeu que us dic!! que no penso pas replicar més els vostres comentaris. És evident que tenim pensaments molt diferents en certs temes, per no dir tots!
Però jo no us criticaré pas... Cadascú pensa com vol i té la seva manera de pensar i de fer i ho hem de respectar... fins i tot darrera unes mateixes sigles, es poden trobar moltes maneres diferents de fer i de pensar... només cal trobar l'equilibri entre totes les postures per tal d'avançar...

PD: bukkake!

Kryten ha dit...

JUASJUASJUAS, osti cipot ets el meu ídol, de gran vull ser com tu! XD

Kryten ha dit...

Mireu el ke he trobat akesta tarda al punt diari:

divendres, 3 d'octubre de 2008

Tothom entén el català?

MAR SALVADOR. SANT ANTONI DE CALONGE (BAIX EMPORDÀ).

Va ser el 18 de setembre passat quan, seguint la tradició de cursos anteriors, un professor de 5è de medicina de l'hospital Clínic, va entonar amb tranquil·litat i total indiferència: «Tothom entén el català? O hi ha algun Erasmus?»

Lluny de la típica demagògia que sol omplir d'alarmisme l'estat d'aquesta llengua minoritària, em vaig preguntar si realment aquesta classe de preguntes ajudaven a tenir consciència de la gravetat de la situació o d'altra banda participaven activament en l'augment de la forta degradació a què es veu sotmès el català. Aquest professor, obligat a creure en la seva filosofia i en les seves pròpies actuacions, amagava rere les seves paraules unes apreciacions sobre l'estat lingüístic que malauradament reflecteixen l'ambient present. Si no es així, el nostre estimat mestre té un coneixement molt pobre de l'actual situació del català o senzillament la gravetat del tema no li provoca cap tipus de reacció, i en aquell moment va actuar en conseqüència.

Actualment la pressió que exerceix la presència del castellà en el dia a dia ens porta cada cop més a considerar el català com una simple llengua domèstica, fins al punt que aquesta convivència ha iniciat un procés d'assimilació del castellà, que, si res canvia, acabarà per convertir la nostra llengua en un simple dialecte seu. La degradació qualitativa de la llengua parlada, la pèrdua de la personalitat definitòria, la lamentable castellanització del català... són els símptomes que marquen la progressiva pèrdua de l'ús de la llengua i la humiliació de la seva personalitat distintiva que finalitzarà el seu curs destructiu amb la total extinció de l'idioma, tal com va succeir en els pobles de la Catalunya francesa. Un cop arribats en aquest punt, convé matisar que en cap moment em qüestiono l'enriquiment que acompanya el contacte entre cultures i llengües, i els grans beneficis que ens aporta el plurilingüisme, però la pressió de la llengua de l'estat és tal que ha aconseguit dibuixar un panorama certament desolador.

No podem deixar que la nostra manera d'entendre la vida, la nostra psicologia col·lectiva, la nostra cultura, desaparegui sota el domini del castellà. El català ha de perdurar, perquè no és una simple llengua, és el símbol de tot un país.

Sant Judes ha dit...

Avui he torbat un article al punt també interessant!

ara el penjo directament al blog de fet

Mr.VetSon ha dit...

despres de llegir detingudament els vostres comentaris he pres una decisió: mostrar-vos la meva verdadera identitat!

en realitat sóc un espia pigmeu al que va ser otorgada la difícil missió d'estudiar els empordanesos per a una posterior invassió i exterminació. com jo, molts dels meus germans de sang van ser enviats a tots els indrets del planeta per passar els informes. tots han acabat menys jo. mai hauria pensat que la raça empordanesa pogues ser tan complicada i ja només depén de mi l'inici d'una victòria a escala mundial de la raça pigmea!

tan bon punt hagi acabat la meva feina sentireu la humilació de veure com homes de 1'20 violen les vostres dones amb tamburets!!

jijijijij(somriure malèfic tamany pigmeu)

NI CATALUNYA
NI ESPANYA
NI EUROPA
NI ONU

EL FUTUR ÉS UN MÓM PIGMEU!!!

juligan_güarrior ha dit...

mira mendi ... lo dels tamburets m'ha alegrat la tarda ;)

Pigmeus o mort!!

Anònim ha dit...

MENDI AFILIA'T A LES JERC....

BUKKAKE ALS PIGMEUS!!

Anònim ha dit...

de fet, el més al·lucinant de tot és que aquí la gent ha vist un 33 i ho han associat única i exclusivament a pur racisme i xenofòbia. compatriotes... darrera un 33 no s'hi amaga res d'això... sinó tansols una defensa afèrrima de la nostra terra. Una visió i desig romàntic si voleu, d'uns països catalans units i lliures on hi convisquin persones que estimin el seu país i la seva llengua i cultura. I que lluitin dia a dia en defensa dels valors, normes i costums dels Països Catalans. SIGUIN D'ON SIGUIN, VINGUIN D'ON VINGUIN, I JA SIGUIN BLANCS, NEGRES, GROCS, BLAUS O VERD TURQUESA!!!!!


res genera en mi més orgull, valor i coratje que un extranjer integrat que estimi Catalunya tant com jo!

però de la mateixa manera, tot aquell que vingui al meu país i no em respecti ni a mi ni al país que li dóna ara la vida, tansols es mereix el meu més descarat despreci i repugna i per suposat, no mereix viure a la meva terra...

Anònim ha dit...

A veure si arribem al comentari 66 ( Francisco Franco)

Anònim ha dit...

PERÒ QUE DIUS ANÒNIM!!!!! QUE FAS?!! NO HO POTS FER AIXÒ!!! què pensarà tota la gent que entri al blog!!!

anònim franquista!!

Anònim ha dit...

My empordanian knowledge of people feels me that it's an independent country that is full of madness midgets who loves make love with their pets and constitutional symbols. I have an irresistible impulse to live in there. How can I get en empordanian passport? Perhaps some can I speak catalan dialect like you before pygmy power rules around the world .

Greetings from Graceland, Menphis.

Elvis Preley.

Sant Judes ha dit...

I aquest ultim il·luminat?? jasjoas

Mr.VetSon ha dit...

jajaja! sempre he sapigut que l'elvis desitjava viure entre nosaltres.
t'hauràs d'esperar força temps pel domini pigmeu... l'estudi sobre la raça és cada cop més complicat (no deixen de retrassarme amb alcohol, dones, drogues... sembla que s'apiguen dels meus proposits)
si vols els passaport hauràs de passejarte amb una truita a la francesa al cap i demanar casa per casa permís per unirte a aquesta colla de eixerebrats.
ho sento Elvis, les normes són les normes... i més sento que et destrossem el tupe...

Kryten ha dit...

ke era jo companys, no patiu ke akest paio ja està sec com un fuet d'Osona, JAJAJAJ

Mr.VetSon ha dit...

jo crec ke hauriem de seguir escriguent fins que ens hagin de fer un blog nou només per aquest escrit!

HE HE HERMANDAD

Sant Judes ha dit...

59!!

Anònim ha dit...

EL TEMA DE LA IMMIGRACIÓ TAMBE INCUMBEIX A LES CABRETES I ELS XAIS?
PASTOR AMB GUANTS DE BELCRO

Like a Rolling Stone... ha dit...

Quin dia més maco que fa avui

Like a Rolling Stone... ha dit...

62

Pessigollaire nº 44 ha dit...

Ai no! Mhe equicovat!!

Sant Judes ha dit...

a 100 hi ha premi a 100 hi ha premi

Que alegría que alboroto, otro perrito piloto!

siempre toca siempre toca, si no un pito una pelota!

Anònim ha dit...

al DALLAS si que sempre toca!! PREMIO SEGURO!!

Like a Rolling Stone... ha dit...

Soy culturista!!

Pessigollaire nº 44 ha dit...

Soy abogado!

Sant Judes ha dit...

vigilante de seguridad

pastor amb guants de belcro ha dit...

BUKAKE A UN GATET

Pessigollaire nº 44 ha dit...

cacaue!

Like a Rolling Stone... ha dit...

Gaticos y moneeetes!!

Sant Judes ha dit...

AI LOS GATICOS!

Mr.VetSon ha dit...

A

Mr.VetSon ha dit...

N

Mr.VetSon ha dit...

A

Mr.VetSon ha dit...

L

Mr.VetSon ha dit...

P

Mr.VetSon ha dit...

O

Mr.VetSon ha dit...

W

Mr.VetSon ha dit...

E

Mr.VetSon ha dit...

R

Kryten ha dit...

Mendiiiiii! para tiu!!! ke tinc els missatges subscrits i redirigits a un hotmail i m'estan surtint finestretes del messenger per tota la pantalla! MAMONÀS!!!

juligan_güarrior ha dit...

sou uns jipis !

pastor amb guants de belcro ha dit...

UN DIA HEM DE PARLAR DELS JIPIS.
SON PERSONES?
SON ANIMALS?
SON?

Sant Judes ha dit...

el que son , uns guarros es el que son! jajajaja

Pessigollaire nº 44 ha dit...

Si ho aconseguire...

Pessigollaire nº 44 ha dit...

...O si! Que gran!! Només en queda un!! Tot per mi.....!!!

Pessigollaire nº 44 ha dit...

88

Pessigollaire nº 44 ha dit...

...a partir d'ara aquest post mes la sua... .

Like a Rolling Stone... ha dit...

Perdò dr_tupé que m'he despistat!!

AY LO MONEEETES!!

Mr.VetSon ha dit...

JAAJAJAJAJ! perdo tatu! jajaja! digueu una paraula que trobeu infravalorada pel seu ús en el nostre vocabulari:

RETRÀCTIL

Sant Judes ha dit...

Barrinar

Kryten ha dit...

Mendi no em demanis perdò per això, si em vaig fer un tip de riure!, en el fons és culpa meva per freqüentar certs tuguris JAJAJAJA , ki no vulgui pols...

Sant Judes ha dit...

94

Mr.VetSon ha dit...

95

Anònim ha dit...

Paraula infravalorada(no t'interessava això, mendi?!):

Ància(=mandra)!


96?

Melu ha dit...

M'he partit mooolt.

Molt.

Melu de penya Heineken.

Tatu et volem coneixer a terres xaves.

pastor amb guants de belcro ha dit...

EL VERB NOURE.

Kryten ha dit...

Jo també tinc ganes de conéixer-vos a tots, però ara duc una vida molt sedentària, el més apasioannt ke faig a part de anar amb moto, (2 o 3 cops l'any), és anar al futbol. És el meu dia de marxeta!

La paraula infravalorada que ara uso sovint, en realitat són dues: "ós pedrer", la faig servir quan m'haig de cagar en la puta mare que va parir al sant pare i el 12 apòstols, i és que ser pare vol dir fer esforços de vocabulari d'aquesta mena.

Anònim ha dit...

Encara que no tingui res a dir havia de fer els honors de fer el comentari num. 100!!!!!!!!!!
A veure qui té collons de fer un post més comentat (encara que hi hagin hagut alguns comentaris absurds com els de 84, 85, 86.. etc... ) i de moment amb el post de les vaginas en lata, ja en tinc més de 40!! fins i tot això pot obrir un debat en aquest blog!!! deunidó! jajaja!!

HE HE HE HERMANDAD!!!

AH!! me'n oblidava.... 33!!