dijous, 17 de juliol del 2008

REUNIÓ HERMANDAD


Senyors, ha arribat el moment de reunir-nos.

Es proposa una reunió per el proper dilluns, 7 dies abans del primer partit de pre-temporada contra el SWANSEA , (un equip anglès en el que podeu veure variades baralles per youtube.)
Reunió en que s'ha de parlar de diversos temes, com ara, el de les samarretes, que ja estan fent el disseny (per professionals, i no es broma) i que sembla que agradara força, us ho gairebé asseguro...
També s'han de tocar altres temes, com ara concert pro-hermandad, banderes, i un de més important que ja no comentare aquí, i que alguns ja sabeu...
També corren rumors que aquest any la hermandad s'expandeix recuperant algúns vells membres de la grada, si tot va bé, i algún de nou, però ja en parlarem dilluns.

És IMPORTANT que hi siguem tots, ja que es decidirà una part important del futur de la molt consagrada HERMANDAD DEL PALAMÓS.


Dilluns ens reunim, proposeu vosaltres hora i lloc (per exemple a les 22:00 al bar 33, que no se si obren a les nits , suposo que no, sinò a qualsevol altre bar)

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Des d'ahir a les 01.23 de la matinada qe em fulmina una pregunta: què s'ha de fer per ser membre de tant cèlebre secta i honorable "blog"??

Em deixo bigoti si cal!
(lo d'anar per una capital de província com és Girona amb una enorme i basta pancarta fent apologia del terrorisme està més que superat jsjsjs)

Anònim ha dit...

La reunió s'ha de fer sense cap mena de dubte al bar 33!!

Anònim ha dit...

http://www.scfc.co.uk/pre08.html

Sant Judes ha dit...

segons aixo, el SWANSEA - ESPANYOL juguen el 24 a PALAMOS???????


quin camp de batallaa jojosajoasjoas

Mr.VetSon ha dit...

primer identificat! i despres dona'm la teva direcció i si ho creiem oportu podras ser un nou esser, millor i sobretot més sexy! yessssssss!

Anònim ha dit...

tindreu una colla de casuals anglesos super simpàtics corrent pel poble durant una setmana, però jo q sé..SO SIND WIR!!!

http://www.youtube.com/watch?v=smQWAUEhZfU


Mendi, sóc l'Anna, et delego a tu la tria d nick i contrasenya que com a bon líder qe ets d'aquest blog..... respectable, deure teu és nombrar a cadascú pel seu nom (jajsaj ..digam vaga..) El meu mail ja el tens no?

Em comença a créixer pèl a l'esquena.