dissabte, 12 de juliol del 2008

AFE (associació de fracassats empordanesos)


Estimats germans sectaris!!!! un altre cop, després d'haver desaparegut l'associació d'homes verges palamosins, el fracàs amb les fèmines ens torna a unir en una nova comunitat...

El terreny minat de paranys i decepcions que suposa el sexe femení sempre ha sigut una assignatura pendent per gran part dels membres sectaris d'aquest blog. Ja n'hi ha prou d'amagar el cap sota l'ala!!!! no podem continuar patint en silenci!!!! ni allargar més aquest agònic anonimat!!! CRIDEM BEN ALT!!! "SOM UNA COLLA DE FRACASSATS AMB LES DONES!!!!" i no ens n'hem d'avergonyir!!! perque tota la culpa és d'elles i nomes d'elles!!! (44) cal passar a l'acció!! i organitzar-nos en assamblea!!!

A partir d'aquest instant queda obert un període de preinscripció per assistir a la assamblea de constitució de l' "AFE" tots els que hi vulguin assistir han de confirmar la seva intenció de formar part d'aquesta associació.

En aquesta assamblea es decidirà en comunitat:

- qui pot formar-ne part i qui no... (Comes ni t'ho plantegis...)
- estatuts (drets i deures dels assamblearis)
- jerarquia
- camps i metodologia de treball

A partir de la segona assablea s'iniciaran les sessions de terapia de grup. Que seran conduides per la prestigiosa psicologa Clara de Calamar.

Finalment només ens queda anunciar la frase vertebradora (única i invariable!)d'aquesta comunitat:

O FOLLEM TOTS O LA PUTA AL RIU!!!

i el nostre crit de guerra que no pot ser altre que....


BUKAKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!



PD: en el proxim comunicat es comunicarà la data, hora i lloc de la primera assamblea de l'AFE

3 comentaris:

Mr.VetSon ha dit...

has omplert els meus ulls de llàgrimes d'emoció davant tan bonica proposta... compte amb mi per ser membre de l'associació... si s'escau deixare la dona per ser de més utilitat! jajaja!

Like a Rolling Stone... ha dit...

Crec que el concepte fracassat pot ser molt ampli i els barems poden ballar molt depenent des d'on es miri i si fas una associació tindries que deixar clar aquí quins son el requisits per poder entrar-hi o no.

Anònim ha dit...

deixeu-me puntualitzar per aquells que sembla que vinguin de l'hort... que som una associació d'homes fracassats AMB LES DONES!!!! (amb els globalment fracassats ja veurem que fem..) els requisits per a poder-hi entrar es decidiran en comunitat en la primera assamblea de l'AFE!! (però deixa-ho córrer ladrón..., siguin quins siguin els requisists a complir, tu segur que no els compleixes!!)