dimarts, 25 de març del 2008

PREMI HERMANDAD

Per cert, també s'hauria de decidir el premi de la hermandad per final de temporada. La temàtica del premi hauria de ser diferent a la dels anys passats.

Si fem un recordatori ens surt que el 1er premi va ser pel jugador més violent, el segon premi (2on any) va ser pel jugador que saca els saques de banda més forts de la capa terra i el tercer...????

En fi, l'enquesta també podria ser sobre això

5 comentaris:

pomes ha dit...

Des del meu punt de vista d'infiltrat de l'hermandad, crek que el premi cau en algu que te una habilitat especial (rollo heroes). Valorant els jugadors daquest any, la meva proposta es al jugador més ludòpata de l'ekip: seria un puls important entre jaume duran, albert deu i toni montero, i per darrere teixidor.

Like a Rolling Stone... ha dit...

Com a habilitat injustament marginada d'entre les considerades especials i perquè es un tema futbolístic que sempre m'ha acompanyat al llarg de la meva vida proposo el premi "chupón" i el dia de l'entrega de premis regalar-li una pilota per a ell sol

Mr.VetSon ha dit...

jajajaaj!! m'agrada molt la proposta d'en toni!! pot ser seria en Diego???

el tema ludopata molaria molt però estaria molt disputat...

Coquito Rodrigues ha dit...

Si si el tema del xupon està bastant adjudicat en canvi el tema del jugador ludopata estaria molt disputat fins al final.

Proposta: la millor celebració. Podriem fer que linfiltrat comentés als jugadors que la millor celebració tindria un premi per part de la hermandad...així provariem la vàlua i la originalitat dels jugadors.

bertinha ha dit...

jo estic dacord amb el tema de la millor celebració