dilluns, 31 de març del 2008

Palamós Rapitenca 07-08 "Benvinguts al Nou Municipal"

Celebrant el meu nou estat de membre del log, us puju el video que fins fa poc vaig recordar que tenia i que ha estat demanat per varis membres. Tot i que no es un bon moment per parlar del degà degut a la crisi de resultats i a que em baixat al 7è lloc, aquest video fara pujar la moral.

6 comentaris:

pomes ha dit...

I si esteu atents al video, es veu al porter que arriba a la porteria i segons sembla es posa a mirar a terra i queda sorpres ja que hi han els pollets de l'hermandad que van fer abalancha i van entrar al camp.

Sant Judes ha dit...

jsojoasjoasjo es brutal!!


HERMANDAD SECCIÓ POLLETS

bertinha ha dit...

q gran!
en comparació, el camp del Galatasarany és bambi!
violència al camp

Hermanda secció arpons oxidats

Mr.VetSon ha dit...

ENORME! molt gran la pose que adopta el porter en veure els pollets jajaja això ho explicarà als seus nets!! jajaja seria increible tenir un primer pla de l'home!!

també cal destacar el comentari inicial del video "això és una multa al camp..." (comes, pot ser que sigui el teu pare????) fa d'introducció d'una forma excel·lent!jajaa

tooldesign ha dit...

hola sectaris!!!
molt bo el video del tifo eh!! a veure qui mel pot passar q el penjare a myspace (q i tinc unes quantes fotos)jejejej
inga, salut q us conve!
pd: ja sabeu q teniu data de caducitat? (20-04-08) ja ens veurem PsP!! jejeje

Mr.VetSon ha dit...

ajajaajja! maleit pellisser!!! el 20-04-2008 serà el neixament d'una nova era... l'era de l'arpò de l'hermandad! molts temps hem estat planejant el moment del cop d'estat, des de l'ombra, sense fer soroll... però ha arribat l'hora de la pesca...jjoajoajojoOJOAJOAJOJOAJOAJOSAOJSOAJS! (somriure malèfic com el del mag babidí, que se li desencaixava la boca al colega...)