dijous, 5 de febrer del 2009

S'ha tancat el blog

Doncs això, en espera del que farà l'administrador, el blog està outside. La raó? Des prés de donar-li moltes voltes i de rellegir la explicació de l'hermandad, la conclusió és que el blog s'ha privatitzat pk ha tingut massa èxit, quines coses oi? m'encanten aquestes paradoxes. Feina difícil l d'aturar l'èxit rotunt del blog! XD quins collons, això només passa a l'hermandad. L'Hermandad necessita un blog privat per xerrar de coses pròpies d'una colla d'amics que no s'han de publicar. I a més els hem entrat tants temes que s'ha saturat el blog, i quan algú entrava ja ni trobava el missatge que buscava, ni savia de què coi parlàvem. Jo penjaré coses al meu blog i tothom i serà benvingut, tu Ratz el primer que necessito la teva embranzida bloggera!

4 comentaris:

RATZINGER Z ha dit...

Totes les explicacions aquestes em semblen molt be, pero son una excusa i prou. Per tant se les poden ficar pel final del seu tracte digestiu unidireccional.
Aixo no treu el merit que han tingut la hermandad amb el blog i les bones estones que ens han fet passar, pero ara es hora de dirlos: Ens veiem algun dia i gracies per tot el peix.
Cambiant de tema, el nou blog que vols penjar has d'aclarir si vols que sigui el teu blog o el blog de tots els repudiats.
Decideixis una cosa o un altre tindras el meu suport, pero si vols que sigui el blog dels repudiats hauries de ferho democratic i que entre tots votem el nom, aixi tothom es sentira ben acollit. Tambe sugereixo ferlo obert ( amb anonims tocant els nassos sempre es mes divertit ), i amb acces a tot aquell que estigui prou malament mentalment per penjar tonteries variades.
Aviam que et sembla. I no et facis de rogar, que ara tenim mono de blog !!!!
Visca els Repudiats.

Anònim ha dit...

Aquí esta el problema tiu que ni això has entès! Èxit? l'èxit (si és que es pot parlat d'èxit d'un bllog) no és quan cada dia es penjen 30 post que la gent l'ignora sinó quan en penjes un i 30 el comenten! De que em serveix a mi penjar coses que tothom suda!?

Kryten ha dit...

El blog és meu,no millor!, és de la penya sport.

Jo he entés perfectament tot anònim, el que tu no has entès és que la gent es port ofendre segosn com dius les coses. L'èxit inclou ambues coses. També però, l'objectiu del blog és el que ha decidit el seu destí, si l'objectiu hagués estat un altre potser mai s'hagués privatitzat. I un blog per comunicar, informar, organitzar,etc una colla d'amics crec que és millor que sigui privat.

Ah! una cosa, si estàs cabrejat amb el món dona't cops de cap a la paret o dona la cara, que tothom és molt valent amb l'anonimat.

Kryten ha dit...

http://alienats.blogspot.com/

Aki està.